Apple Homepod mini, blue

Apple Homepod mini, blue
 
Part Nr.

MJ2C3D/A

Kód zboží

1683699

Výrobce
Apple
Záruka
24 Měsíců
Záruka IČ
12 Měsíců

Mini reproduktor Apple HomePod, spacegrey Takovou barvu jste ještě neslyšeli. Zvuk zaplňující místnost. Inteligentní asistent. Ovládejte svůj chytrý dům. Funguje bez problémů s iPhonem. Soukromé a bezpečné. Nic méně úžasného. HomePod mini, nabitý inov

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 903 Kč
Vaše cena bez DPH
2 399 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Mini reproduktor Apple HomePod, spacegrey


    Takovou barvu jste ještě neslyšeli.

    Zvuk zaplňující místnost. Inteligentní asistent. Ovládejte svůj chytrý dům. Funguje bez problémů s iPhonem.
    Soukromé a bezpečné. Nic méně úžasného.

    HomePod mini, nabitý inovacemi, poskytuje na reproduktor své velikosti nečekaně silný zvuk. Při výšce pouhých 3,3 palce nezabere téměř žádné místo, ale zaplní celou místnost bohatým 360stupňovým zvukem, který zní úžasně z každého úhlu. Přidejte více než jeden HomePod mini pro skutečně rozsáhlý zvuk.

    Výpočtový zvuk, který tlačí hranice, vytváří plné, detailní tóny mnohem většího reproduktoru – a HomePod mini ho zesílí, aniž by zmeškal vaše hlasové příkazy.

    HomePod mini je navržen tak, aby se vešel kamkoli v domě. Jeho elegantní tvar je zabalen do dokonale bezešvé síťoviny, která je prakticky průhledná pro zvuk, který jí prochází.
    Podsvícená dotyková plocha na horní straně poskytuje rychlé ovládání.

    S několika reproduktory HomePod mini umístěnými po domě můžete mít připojený zvukový systém pro celý váš domov.
    Požádejte Siri, aby všude zahrála jednu skladbu nebo stejně snadno jinou skladbu v každé místnosti.

    Mít výkonný zvuk všude v domě nemůže být jednodušší – a každý HomePod mini vám poskytuje úplnou kontrolu, ať jste kdekoli. HomePod mini také funguje s vašimi zařízeními Apple pro funkce, jako je interkom, což vám umožní rychle komunikovat hlasem.

    Přijměte příchozí hovor ze svého iPhonu, odposlouchejte se svými oblíbenými pořady na Apple TV, poslouchejte hudbu na Macu – HomePod mini bez námahy funguje se všemi vašimi Apple zařízeními a zážitky, aby váš zvuk posunul na další úroveň. Můžete dokonce vytvořit stereo pár – dva mini reproduktory HomePod spárované ve stejné místnosti vytvářejí levý a pravý kanál pro plně pohlcující zvuk.

    Pokud si užíváte hudbu nebo podcast a musíte vyrazit, můžete pokračovat v poslechu na svém iPhonu, aniž byste přišli o pauzu. Odevzdejte to jednoduše tak, že svůj iPhone přiblížíte k HomePod mini. Při přenosu zvuku zažijete pocit, že se váš iPhone a HomePod mini virtuálně propojí.

    Předávejte hudbu a podcasty mezi HomePod mini a iPhone
    Přizpůsobené návrhy poslechu se také automaticky zobrazí na vašem iPhonu, když jej podržíte vedle HomePodu mini. Budete mít okamžitou kontrolu na dosah ruky, aniž byste museli svůj iPhone odemykat.

    Siri dělá všechno, jako by na tom nic nebylo.
    Siri je váš inteligentní pomocník, který umí HomePod mini do centra rodinných aktivit. A díky několika reproduktorům HomePod mini po celém domě je snadné volat na Siri odkudkoli. HomePod mini a Siri dokážou ještě více díky bezproblémovému připojení k vašemu iPhonu a Apple Music Voice vám umožní přístup ke každé skladbě v katalogu – to vše pouze vaším hlasem.

    Snadné připojení. Jednoduché ovládání.
    Nastavte si svůj chytrý dům a zůstaňte ve spojení odkudkoli
    Ať už máte chytrou domácnost nebo si kupujete své první chytré zařízení, nastavení – a zůstat ve spojení odkudkoli – je hračka s aplikací Home a HomePod mini.

    Reproduktor, který chrání vaše právo na soukromí.
    Soukromí je nezbytné – zejména ve vašem vlastním domě. HomePod mini je navržen tak, aby uchoval vaše osobní údaje v bezpečí a byl důvěryhodným pomocníkem v každodenním životě vaší rodiny.

    Velikost a hmotnost:
    Výška: 8,43 cm
    Šířka: 97,79 cm
    Hmotnost: 345 g

    Dodané položky:
    HomePod mini
    20W napájecí adaptér
    Dokumentace

    Poznámka výrobce:

    Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., je americká firma se sídlem ve městě Cupertino v Kalifornii. Firma byla založena v roce 1976, specializuje se na hardware a software. Jejich nejznámějšími produkty jsou: řada počítačů Mac, sada kapesních počítačů a MP3 přehrávačů iPod, chytrý telefon iPhone, tablet iPad nebo také hodinky Apple Watch. V počítačích Apple je instalován standardně operační systém macOS a dotyková zařízení jsou poháněna operačním systémem iOS.

    Stránky výrobce:

    http://www.apple.com

    Parametry

    Barva: 

    modrá

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA