ASUS OH102, USB ethernetový adaptér, 100mbps, 1x RJ45, černý

ASUS OH102, USB ethernetový adaptér, 100mbps, 1x RJ45, černý
 
Part Nr.

90XB05WN-MCA030

Kód zboží

1680940

Výrobce
Asus
EAN

4711081746447

Záruka
24 Měsíců

OH102 U3 TO RJ45 DONGLE Vyšší rychlosti a více bezpečí OH102 USB3.0 / RJ45 Dongle podporuje rychlost přenosu dat SuperSpeed USB3.0, maximální rychlost až 1000 Mb/s a zpětnou kompatibilitu na sítě 10/100 Mb

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
413 Kč
Vaše cena bez DPH
341 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    OH102 U3 TO RJ45 DONGLE Vyšší rychlosti a více bezpečí OH102 USB3.0 / RJ45 Dongle podporuje rychlost přenosu dat SuperSpeed USB3.0, maximální rychlost až 1000 Mb/s a zpětnou kompatibilitu na sítě 10/100 Mbps. Pro váš NB/tablet tak snadno přináší vysokorychlostní přístup k internetu připojením k routeru/modemu a pak si můžete vychutnat rychlé streamování online obsahu, jako jsou filmy, živé sporty, novinky atd. Zároveň je kvalifikovaný pro energeticky efektivní ethernet, takže během období nízké datové aktivity napomáhá snižovat spotřebu energie (>50%). Dokonalá kompatibilita a skvělá podpora Standardní samčí konektor USB typu A se samičím konektorem RJ45 je vhodný pro různá kompatibilní zařízení a pracuje s operačními systémy Windows, MAC, Chrome a Nintendo Switch. Kromě toho podporuje také WOL (Wake-On-LAN) a PXE (Preboot eXecution Environment). Lehký a praktický Jednoduše se připojíte, již není potřeba žádné externí napájení ani softwarové ovladače. Jeho malá a lehká konstrukce s vahou pouhých 19g se vejde do každé brašny na notebook.

    Poznámka výrobce:

    ASUS je jednou z předních značek v oblasti elektroniky a počítačového hardwaru. Společnost byla založena v roce 1989 a sídlí v Tchaj-peji na Tchaj-wanu. ASUS se věnuje výrobě a designu širokého spektra produktů, včetně základních desek, notebooků, tabletů, herních zařízení, smartphoneů, monitorů a dalšího příslušenství.

    ASUS má vynikající pověst a je oblíbeným výrobcem počítačového hardwaru díky svému důrazu na kvalitu, výkon a inovace. Společnost je známa pro své základní desky, které jsou vysoce hodnoceny pro svou spolehlivost a funkčnost. ASUS také vyrábí různá herní zařízení pod značkou ROG (Republic of Gamers), která jsou populární mezi hráči pro svou vysokou výkonnost a pokročilé herní funkce.

    Stránky výrobce:

    https://www.asus.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    USB

    Rychlost sítě: 

    100Mbps

    Verze rozhraní: 

    USB 3.0 (5Gbps)

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA