Hikvision DS-2CD2T86G2-2I 2.8mm) IP, bullet, 8MP, IR 60m, AcuSense

Hikvision DS-2CD2T86G2-2I 2.8mm) IP, bullet, 8MP, IR 60m, AcuSense
 
Part Nr.

DS-2CD2T86G2-2I(2.8mm)(C)

Kód zboží

1656417

Výrobce
Hikvision
EAN

6941264088738

Záruka
36 Měsíců

IP kamera typu Bullet pro venkovní použití ve dne i v noci, 8MPx rozlišení, 4K kvalita, noční režim s 60m dosahem, hluboké učení AcuSense 2.0, podpora 120dB WDR, 3D DNR, HLC i BLC, slot pro až 256GB MicroSD karty, PoE napájení, krytí IP67. Bílá barva.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Bezpečnostní kamery všechny bezpečnostní a zálohov)
Vaše cena  s RP*
7 763 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
9 393 Kč
Vaše cena bez DPH
7 763 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Bydlíte v rušné čtvrti? Máte rodinný domek s velkou zahradou či byt v centru města, který je třeba pohlídat? Trávíte čas na chatě na samotě u lesa? Býváte často mimo tento objekt a zároveň si potrpíte na soukromí a bezpečí svých blízkých i svého majetku? Potřebujete ochránit své zaměstnance, obchod, firmu, restauraci či čerpací stanici? Máme pro vás skvělé řešení v podobě venkovní bezpečnostní PT Bullet kamery HikVision DS-2CD2T86G2-2I s 8MPx rozlišením a s certifikací IP67 proti prachu, vlhkosti a vodě.

    Venkovní bezpečnostní PT Bullet kamera HikVision DS-2CD2T86G2-2I s 8MPx rozlišením spolehlivě ochrání vaši domácnost, chalupu, chatu, garáž, pergolu, obchod, kancelář či kterýkoliv jiný objekt.

    Hlavní přednosti

    • 8MPx IP kamera ohlídá vaši nemovitost či pozemek
    • Bullet provedení pro bezpečné venkovní použití
    • Krytí IP67 a integrovaná stříška proti rozmarům počasí
    • IR přísvit má větší účinnost – skvělý dosah až 60 m
    • AcuSense 2.0 – spolehlivá detekce osoby a vozidla
    • Algoritmus Deep learning eliminuje falešné poplachy
    • 120dB WDR DarkFighter pro vysokou dynamiku obrazu
    • 3D DNR zajistí čistý obraz i proti silnému protisvětlu
    • HLC snímá a kompenzuje silné zdroje světla v záběru
    • BLC optimalizuje expozici popředí a pozadí videa
    • Získáte průkazné materiály pro příslušné orgány
    • Podpora PoE – současné napájení a přenos dat 1 kabelem
    • Záznamy lze ukládat na paměťovou kartu či NAS úložiště
    • Slot pro MicroSD karty o maximální kapacitě až 256 GB
    • Kamera nabízí hned 3 způsoby vzdálené správy
    • Podpora desktopových aplikací iVMS-4200 a HikCentral
    • Management přes webové rozhraní HikCentral Web Client
    • Aplikace Hik-Connect usnadní správu, když jste na cestách

    Odolná kamera proti rozmarům počasí

    Kompaktní Bullet kamera má podlouhlý tvar a hodí se zejména pro venkovní aplikace. Díky integrované stříšce je totiž kamera dokonale chráněna proti slunečnímu záření a rovněž odolá dalším povětrnostním vlivům díky vysokému krytí IP67, jako je prach, déšť či sníh. Může tak být nainstalována venku po celý rok bez jakéhokoliv rizika poškození. Zkratka PT je pak odvozena z anglických slov Pan a Tilt – pan znamená pohyb doleva a doprava, a tilt značí pohyb nahoru a dolů. Kameru tak lze vzdáleně motoricky otáčet o 360° a naklápět ji až o 90°, díky čemuž získáte parádní přehled o hlídané nemovitosti či pozemku.

    Venkovní bezpečnostní PT Bullet kamera HikVision DS-2CD2T86G2-2I se hodí pro venkovní aplikace díky integrované stříšce a certifikaci IP67, takže odolá všem povětrnostním vlivům, včetně UV záření.

    Kvalitní bezpečnostní záznamy

    Hlavní devízou kamery je velký 1/1,8″ CMOS snímač s ohniskem 2,8 mm a parádní clonou f/1.6, tudíž budou záběry vždy rozpoznatelné i ve velice zhoršených světelných podmínkách. Senzor má navíc široký 111° úhel záběru, díky čemuž zachytí mnohem více. Bezpečnostní kamera je dále vybavená paměťovým slotem pro MicroSD kartu s maximální kapacitou až 256 GB, na kterou se budou ukládat všechny vaše osobní či firemní záznamy ve vysoké kvalitě až 3840 x 2160 px při 25 fps. Záznamy však můžete uložit také na chytré NAS úložiště pro jednoduché zálohování, ukládání a sdílení dat, proto se k souborům dostanete přes síť z různých počítačů, tabletů či mobilních telefonů.

    Kamera HikVision DS-2CD2T86G2-2I vám poskytne osobní i firemní záznamy ve vysoké kvalitě až 3840 x 2160 px při 25 fps, které bude ukládat na MicroSD kartu či NAS úložiště..

    Noční režim

    Při nedostatečném osvětlení kamera aktivuje noční režim s IR přísvitem, který nabízí fantastický dosah až na vzdálenost 60 m. I v úplné tmě je tak zaznamenáván detailní a jasný obraz, díky čemuž budete mít dokonalý přehled o dění v daném okolí po dobu 24 hodin denně po 7 dní v týdnu. Můžete tak velice snadno hlídat svou domácnost, chalupu, chatu, garáž, pergolu, obchod, kancelář i kterýkoliv jiný objekt.

    Při nedostatečném osvětlení kamera HikVision DS-2CD2T86G2-2I aktivuje noční režim s IR přísvitem, který nabízí fantastický dosah až na vzdálenost 60 m.

    Čistý obraz za každé situace

    Díky kvalitnímu 120dB WDR snímači DarkFighter a pokročilé 3D DNR technologii budou mít bezpečnostní záznamy opravdu čistý obraz i proti silnému protisvětlu, takže vždy získáte průkazné materiály pro příslušné orgány – tváře, tetování, SPZ či jiné důkazy potřebné pro vymáhání práva. V důsledku přeexponování ze silných zdrojů světla, jako jsou různé světlomety a reflektory, pak byla vytvořena kompenzace HLC. Tato funkce snímá silné zdroje světla ve snímku a kompenzuje expozici na těchto místech, takže je HLC velmi užitečné při prevenci oslepení kamery od reflektorů či pouličních lamp.

    Pokud někdo stojí před oknem nebo vchází do budovy, tak obvykle bývá za člověkem přebytek přirozeného světla. Kamera pak přebírá nadmíru světla z pozadí a objekt pak bývá zatemněný nebo je viditelná pouze silueta. Taková situace je obvykle nepřijatelná pro bezpečnostní personál při detekci osob. BLC je tedy schopnost kamery, která využívá digitální signální procesor (DSP) k optimalizaci expozice popředí a pozadí videa. Nastaví ji tedy různě pro různorodé regiony a tyto regiony spoji do 1 snímku, kdy je v regionech s nízkou nebo vysokou úrovní světla korigována expozice na přijatelnou mez.

    Díky 3D DNR technologii získáte průkazné materiály pro příslušné orgány i proti silnému protisvětlu – tváře, tetování, SPZ či jiné důkazy potřebné pro vymáhání práva.

    AcuSense 2.0, neuronová síť a hluboké učení

    Technologie Hikvision AcuSense 2.0 pomáhá bezpečnostní kameře přesně snímat pomocí algoritmů hlubokého učení (Deep Learning). Slouží pro analýzu a odfiltrování falešných poplachů, jako je například déšť, sněžení, pohyb zvířat či listů ve větru, rychlé střídání světla a stínů a další vlivy. To znamená, že AcuSense efektivně odlišuje lidi a vozidla od ostatních pohyblivých cílů.

    Metodologie hlubokého učení už dlouhodobě patří k základním řešením složitých problémů strojového učení, jako je klasifikace obrazů, promluv a videí. Jedná se tedy o simulaci lidského mozku, kdy je využíván specifický software, který napodobuje šíření vzruchů mezi neurony prostřednictvím synapsí – neuronová síť. Umožní rozličným zařízením se samostatně učit něco nového bez přímého řízení programem. Tento princip je znám již od 50. let minulého století, první simulace neuronových sítí pro tehdejší velké sálové digitální počítače vyvinuli vědci z MIT.

    Jednoduché nízkonákladové zapojení

    Power over Ethernet je funkce současného napájení i přenosu dat pomocí jediného síťového kabelu. PoE vám tak ušetří námahu a náklady pro připojování dodatečných napájecích kabelů i starosti s nedostatkem elektrických zásuvek, díky čemuž můžete připojit kameru DS-2CD2T86G2-2I s podporou PoE standardu IEEE 802.3af v podstatě kdekoliv s mnohem menším rozpočtem. Velkou výhodou je pak také vysoká udržitelnost provozu, neboť spotřeba energie kamery nikdy nepřesáhne hodnotu 9,5 W, což oceníte vy i vaše peněženka během vyúčtování za dodávku elektřiny.

    Venkovní kamera HikVision DS-2CD2T86G2-2I podporuje Power over Ethernet pro současné napájení i přenos dat pomocí 1 síťového kabelu.

    Hlídejte svou domácnost či svůj podnik chytře

    S touto kamerou snadno zkontrolujete svůj objekt i na dálku. Užitečné rozhraní HikCentral Web Client vám zajistí, že uvidíte opravdu každé mihnutí v blízkosti vaší nemovitosti přes váš oblíbený webový prohlížeč. HikVision však nabízí i software HikCentral pro operační systém Windows či iVMS-4200 pro macOS, které jsou ke stažení zdarma na oficiálních stránkách společnosti. Máte tak naprostou jistotu, že je vaše domácnost či firma zcela v bezpečí.

    Když jste na cestách, tak můžete hlídkovat pomocí vyladěné mobilní aplikace Hik-Connect pro operační systémy iOS a Android. Můžete tak mít pod palcem mnoho funkcí na různých zařízeních a nemusíte tak vůbec řešit kompatibilitu. Kontrolovat můžete svůj objekt živě i zpětně, kdy velice snadno zjistíte, co konkrétně spustilo alarm. Mobilní notifikace vás zase upozorní, že se právě něco děje v okolí vaší nemovitosti a můžete tak pohotově kontaktovat příslušné orgány. Výhodou je také fakt, že výrobce připravil české jazykové rozhraní pro mobilní, stolní i webovou aplikaci, takže bude ovládání naprosto snadné a přehledné.

    Specifikace

    • Značka: Hikvision
    • Řada: Pro Series
    • Model: DS-2CD2T86G2-2I
    • Určení: bezpečnostní kamera
    • Video analýza: Ano
    • Provedení: venkovní
    • Tvar a typ kamery: PT Bullet

    Management

    • Současný živý náhled: až 6 kanálů
    • Maximální počet uživatelů: až 32 osob
    • Uživatelské úrovně: administrátor, operátor a uživatel
    • Software: iVMS-4200, Hik-Connect, HikCentral
    • Webový klient: HikCentral Web Client
    • Podporovaný OS: MacOS 10.12+, Windows 7 / 8 / 8.1 / 10, Windows Server 2008 / 2012 / 2016
    • Požadovaný mobilní OS: Android 4.4+, iOS / iPadOS 10.12+
    • Podporovaný webový prohlížeč: Microsoft Internet Explorer 10+, Google Chrome 57.0+, Mozilla Firefox 52.0+
    • Počet jazyků: 33
    • Jazyky web. klienta: angličtina, ruština, estonština, bulharština, maďarština, řečtina, němčina, italština, čeština, slovenština, francouzština, polština, holandština, portugalština, španělština, rumunština, dánština, švédština, norština, finština, chorvatština, slovinština, srbština, turečtina, korejština, tradiční čínština, thajština, vietnamština, japonština, lotyština, litevština, (brazilská) portugalština, ukrajinština

    Kamera

    • Obrazový snímač: 1/1,8″ Progressive CMOS
    • Rozlišení: 8 MPx
    • Maximální rozlišení: 3840 x 2160 px
    • Snímková frekvence: 25 fps
    • Režim Den/Noc: IR-cut
    • Chytrá detekce pohybu: Ano
    • Integrovaný zoom: Ne
    • Podpora WDR: 120dB (DarkFighter)
    • Podpora 3D DNR: Ano
    • Kompenzace BLC Ano
    • Kompenzace HLC: Ano
    • Rychlost závěrky: 1/3 s až 1/100 000 s
    • Vzdálené nastavení: mobilní aplikace, software, webový prohlížeč
    • Nastavení obrazu: sytost, jas, kontrast, rotace, ostrost, zisk, vyvážení bíle
    Objektiv
    • Ohnisková vzdálenost: 2,8 mm
    • Světelnost / clona: f/1,6
    • Horizontální zorné pole: 111°
    • Vertikální zorné pole: 59°
    • Diagonální zorné pole: 102°
    IR přísvit
    • Barevné noční vidění (ColorVu): Ne
    • Dosah IR: až 60 m
    • Vlnová délka: 850 nm
    • Chytré doplňkové světlo: Ano
    • Citlivost senzoru: 0,003 lx (0 lx s IR přísvitem)
    Detekce
    • Inteligentní algoritmus: AcuSense 2.0
    • Rozpoznání obličeje: Ano
    • Klasifikace lidí a vozidel: Ano
    • Detekce: překročení linie, narušení, vstup do regionu, opuštění regionu, pohyb, změna scény, tamper alarm
    PT
    • Nastavení směru: 3-axiální
    • Rozsah otáčení: 0 až 360°
    • Rozsah naklápění: 0 až 90°
    • Rozsah rotace: 0 až 360°

    Úložiště

    • Interní paměť: Ne
    • Uložení záznamu: SD karta, NAS, ANR
    • Paměťový slot: MicroSD / SDXC / SDHC
    • Maximální kapacita MicroSD: až 256 GB

    Streaming

    • Počet streamů: 3
    • Hlavní stream: H.265+ / H.265 / H.264+ /H.264
    • Sub-stream: H.265 / H.264 / MJPEG
    • Třetí stream: H.265 / H.264 / MJPEG
    • Přenosová rychlost videa: 32 KB/s až 16 MB/s
    • Řízení přenosu videa: CBR/VBR
    • Škálovatelné kódování videa (SVC): Ano
    • Region of Interest (ROI): 1 pevná oblast pro každý stream
    Main stream
    • 50Hz: 25 fps (3840 x 2160, 3200 x 1800, 2688 x 1520, 1920 x 1080, 1280 x 720)
    • 60Hz: 24 fps (3840 x 2160), 30 fps (3200 x 1800, 2688 x 1520, 1920 x 1080, 1280 x 720)
    Sub stream
    • 50 Hz: 25 fps (640 x 480, 640 x 360)
    • 60 Hz: 30 fps (640 x 480, 640 x 360)
    Third Stream
    • 50 Hz: 10 fps (1920 x 1080, 1280 x 720, 640 x 480, 640 x 360)
    • 60 Hz: 10 fps (1920 x 1080, 1280 x 720, 640 x 480, 640 x 360)

    Síťové vlastnosti

    • Fyzické rozhraní: 1x RJ-45 (LAN)
    • Rychlost LAN: 10/100 MB/s
    • Protokoly: TCP/IP, ICMP, HTTP, HTTPS, FTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP, RTSP, NTP, UPnP, SMTP, IGMP, 802.1X, QoS, IPv4, IPv6, UDP, Bonjour, SSL/TLS, PPPoE, SNMP, ARP
    • Virtuální bezpečnost: ochrana heslem, komplikované heslo, šifrování HTTPS, filtr IP adres, protokol auditu zabezpečení, ověřování pro HTTP / HTTPS, TLS 1.2, WSSE, digestní ověřování přístupu pro ONVIF

    Napájení

    • Napájení: PoE / DC12V
    • Standard PoE: 802.3af
    • Třída PoE: Class 3
    • Napětí (PoE): 36 V až 57 V
    • Proud (PoE): 0,16 až 0,25 A
    • Maximální spotřeba (PoE): 9 W
    • Napájení přes DC: 12V / 0,63 A
    • Maximální spotřeba (DC): 7,5 W
    • Ochrana proti přepólování: Ano

    Odolnost a prostředí

    • Odolnost proti vodě: Ano
    • Odolnost proti prachu: Ano
    • Stupeň krytí IP: IP67
    • Provozní teplota: -30 až +60 ℃

    Fyzické vlastnosti

    • Barva: bílá a černá
    • Čistá hmotnost: 1,27 kg
    • Rozměry kamery: (Š x V x H) 29 x 10,5 x 10,5 cm
    • Celková hmotnost balení: 1,51 kg
    • Rozměry balení (Š x V x H): 38,6 x 15,6 x 15,5 cm

    Obsah balení

    1. 1x HikVision DS-2CD2T86G2-2I
    2. 1x příslušná dokumentace

    Poznámka výrobce:

    Hikvision je jedna z předních světových společností zaměřujících se na výrobu bezpečnostních produktů a technologií, zejména kamerových systémů. Byla založena v roce 2001 a sídlí v čínském Hangzhou.

    Hikvision se specializuje na vývoj a výrobu široké škály produktů, včetně IP kamer, CCTV systémů, videorekordérů, alarmových systémů, biometrických přístupových systémů a dalších bezpečnostních zařízení. Společnost se stala známou díky svým inovativním technologiím, jako jsou vysoké rozlišení, umělá inteligence, analýza obrazu a zpracování videa.

    Stránky výrobce:

    https://www.hi-watch.eu/cs-cz

    Parametry

    Další funkce: 

    PoE napájení

    POE standard: 

    POE 802.3af (až 15W)

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA