Huawei klávesnice pro MatePad 11 Dark Gray

Huawei klávesnice pro MatePad 11 Dark Gray
 
Part Nr.

55034789

Kód zboží

1627023

Výrobce
Huawei
EAN

6941487226016

Záruka
24 Měsíců

Chytrá magnetická klávesnice pro HUAWEI MatePad 11. Zvyš svou efektivitu pomocí chytré magnetické klávesnice HUAWEI. Pro rychlé nastavení ji magneticky připoj k tabletu. Poté ji nech se spárovat a automaticky nabít. Díky chytré technologii magnetické i

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 845 Kč
Vaše cena bez DPH
1 525 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Chytrá magnetická klávesnice pro HUAWEI MatePad 11.

    Zvyš svou efektivitu pomocí chytré magnetické klávesnice HUAWEI. Pro rychlé nastavení ji magneticky připoj k tabletu. Poté ji nech se spárovat a automaticky nabít. Díky chytré technologii magnetické indukce se tablet okamžitě po odkrytí krytu klávesnice zapne a po zavření přejde do režimu spánku.
    Díky lehkému designu a odolnému PU materiálu chrání pouzdro klávesnice tvůj tablet kdekoli a účinně dbá o menší opotřebení v průběhu času. Dvě polohy pro sledování ti umožní pohodlné sledování filmů i procházení webu.
    Klávesnice je navržena pro pohodlné psaní. Vystouplé klávesy o 1,3 mm poskytují při psaní vyhovující zpětnou vazbu a umožňují ti tak psát přesněji.
    Používání klávesových zkratek ti ušetří spoustu času. S více než 40 klávesovými zkratkami pro software a operační systém můžeš mnohem snáz a rychleji řešit komplexní úpravy, grafy a další úkoly.
    Promítni obrazovku telefonu na obrazovku tabletu jediným poklepáním na tlačítko Shift. Přendávej soubory z telefonu do tabletu, například e-maily, a dokončuj je pak pomocí klávesnice.

    Poznámka výrobce:

    Huawei je předním globálním poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a chytrých zařízení. Prostřednictvím integrovaných řešení v rámci čtyř klíčových oblastí – telekomunikační sítě, IT, chytrých zařízení a cloudové služby – je Huawei odhodlán poskytnout digitální prostředky každé osobě, domácnosti či organizaci a vytvořit tak zcela propojený a inteligentní svět.

    Stránky výrobce:

    https://consumer.huawei.com/cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA