Logitech M100, optická myš, bílá, USB

Logitech M100, optická myš, bílá, USB

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

910-005004

Kód zboží

1222706

Výrobce
Logitech
EAN

5099206019157

Záruka
36 Měsíců

Myš Logitech® Mouse M100 poskytuje základní funkce pohodlného a spolehlivého ovládání počítače. Myš je vyrobena společností Logitech®, což je odborník v oblasti myší, a nabízí kvalitu zabudovanou do více než miliardy myší. Nemusíte instalovat žádný s

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Počítačová myš)
Vaše cena  s RP*
133 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
160 Kč
Vaše cena bez DPH
133 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Myš Logitech® Mouse M100 poskytuje základní funkce pohodlného a spolehlivého ovládání počítače. Myš je vyrobena společností Logitech®, což je odborník v oblasti myší, a nabízí kvalitu zabudovanou do více než miliardy myší. Nemusíte instalovat žádný software. A protože myš obsahuje kabel, stačí jej připojit k portu USB a můžete myš ihned používat. Tvar běžné velikosti pro obě ruce znamená pohodlnou polohu rukou a optické snímání s vysokým rozlišením (1 000 dpi) zajišťuje citlivé a plynulé ovládání kurzoru umožňující přesný pohyb a jednoduchý výběr textu. Hlavní vlastnosti: * Tato myš je vyrobena společností Logitech® – odborníkem v oblasti myší. Nabízí kvalitu a provedení zabudované do více než miliardy myší, což představuje vyšší počet ve srovnání s ostatními výrobci. * Myš Logitech® Mouse M100 se snadno nastavuje a používá. Nemusíte instalovat žádný software. A protože myš obsahuje kabel, stačí jej připojit k portu USB a můžete myš ihned používat. * Tvar běžné velikosti pro obě ruce je navržen pro pohodlné obouruční používání. I při delším používání se tedy budete cítit pohodlně. * Optické snímání s vysokým rozlišením (1 000 dpi) zajišťuje citlivé a plynulé ovládání kurzoru umožňující přesný pohyb a jednoduchý výběr textu. Systémové požadavky: * Windows® platforma: Windows® XP, Windows Vista® nebo Windows® 7 * Mac OS® platforma: Mac OS® X 10.4 nebo novější * Linux® platforma: Linux® kernel 2.6 nebo novější * Volný USB port Obsah balení: * Myš Logitech M100 * Uživatelská dokumentace

    Produkt manažer:

    Petr Plíhal, 

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Připojení: 

    USB

    Tvar myši: 

    Symetrický

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA