TRUST myš PUCK, bezdrátová, USB, modrá, bluetooth

TRUST myš PUCK, bezdrátová, USB, modrá, bluetooth

Lepší cena po přihlášení

Part Nr.

24126

Kód zboží

1608233

Výrobce
Trust
EAN

8590274241268

Záruka
24 Měsíců

Trust Puck Rechargeable Bluetooth Wireless Mouse. Dobíjecí bezdrátová myš s minimalistickým zaobleným tvarem a tichými tlačítky. Trust Puck je navržena tak, aby byla vaším řešením pro vaše výzvy na cestách. Tato ultrate

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Počítačová myš)
Vaše cena  s RP*
440 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
532 Kč
Vaše cena bez DPH
440 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Trust Puck Rechargeable Bluetooth Wireless Mouse. Dobíjecí bezdrátová myš s minimalistickým zaobleným tvarem a tichými tlačítky. Trust Puck je navržena tak, aby byla vaším řešením pro vaše výzvy na cestách. Tato ultratenká bezdrátová myš je dostatečně malá na to, abyste si ji mohli vzít s sebou, a přesto je dostatečně pohodlná na používání. Je vybaven spoustou praktických funkcí, jako je duální bezdrátové připojení, tichá tlačítka a dobíjecí baterie. A funguje pro leváky i praváky. Díky dobíjecí baterii už nikdy nebudete muset kupovat jednorázové baterie. Když myši dochází energie, jednoduše ji připojte pomocí přiloženého kabelu USB-C a můžete vyrazit. Šetří peníze i životní prostředí. Klíčové vlastnosti *Ultratenký design; pouze 27 mm na výšku, takže se snadno vejde do tašky *Tichá tlačítka snižují nepříjemné zvuky kliknutí o 90% *Šetrné k životnímu prostředí díky dobíjecí baterii *Připojení přes Bluetooth nebo pomocí přiloženého, snadno skladovatelného USB mikro přijímače *Pro praváky i leváky díky symetrickému oboustrannému designu *Upravte rychlost pomocí tlačítka DPI (800, 1200, 1600 DPI) Technické parametry *Typ připojení: bezdrátové *Bluetooth: ano *Dosah bezdrátové sítě: 10 m *Bezdrátové protokoly: RF 2,4 GHz, Bluetooth *USB verze: 2.0 *Rozsah DPI: 800 dpi - 1600 dpi *Senzorová technologie: optická *Počet tlačítek: 4 Odkaz na web výrobce: https://www.trust.com/en/product/24126-puck-rechargeable-bluetooth-wireless-mouse-blue

    Poznámka výrobce:

    Trust je známá značka specializující se na elektroniku a počítačové příslušenství. Firma Trust se zaměřuje na výrobu a design široké škály produktů, jako jsou sluchátka, reproduktory, myši, klávesnice, webové kamery, herní příslušenství a další. Je známá pro svou snahu poskytovat kvalitní produkty za dostupné ceny.

    Trust byl založen v roce 1983 v Nizozemsku a od té doby si vytvořil silnou pozici na trhu s elektronikou. Společnost si klade za cíl usnadnit každodenní život lidem prostřednictvím inovativních a spolehlivých produktů. Mnoho produktů Trust je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné a přizpůsobené potřebám uživatelů.

    Trust je oblíbenou značkou nejen mezi spotřebiteli, ale také mezi hráči, kteří ocení kvalitní herní vybavení, jako jsou klávesnice, myši a herní sluchátka. Společnost se snaží zlepšovat své výrobky v souladu s nejnovějšími technologickými trendu a potřebami zákazníků.

    Stránky výrobce:

    http://www.trust.com

    Parametry

    Barva: 

    modrá

    Připojení: 

    USB, Bluetooth

    Tvar myši: 

    Symetrický

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA