Ubiquiti WS5 WispStation 5 high power 802.11a

Ubiquiti WS5 WispStation 5 high power 802.11a
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

Wispstation

Kód zboží

202235

Výrobce
Ubiquiti Networks
Záruka
24 Měsíců

Unikátní 5 GHz klientská jednotka za revoluční cenu s tradiční kvalitou Ubiquity! Výkon 22 dBm, čipset Atheros, integrovaná přepěťová ochrana a výstup na externí anténu U.FL! Zařízení Vás svojí citlivostí a výkonem (obojí je softwarově nastavitelné) př

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Unikátní 5 GHz klientská jednotka za revoluční cenu s tradiční kvalitou Ubiquity! Výkon 22 dBm, čipset Atheros, integrovaná přepěťová ochrana a výstup na externí anténu U.FL!

    Zařízení Vás svojí citlivostí a výkonem (obojí je softwarově nastavitelné) příjemně překvapí. Reálná TCP/IP propustnost na krátkou vzdálenost mezi dvěma jednotkami WispStation je 27 mbps HD. Samozřejmostí je 100% kompatibilita se systémem Mikrotik RouterOS - stabilní propustnost 15 Mbps TCP a 28 Mbps na UDP oproti RB333 je toho důkazem.

    Konfigurace (AirOS) probíhá přes zabezpečené webové rozhraní (možné i v ČJ) podobně jako jste zvyklí z jednotek NanoStation nebo PowerStation. Je zároveň maximálně jednoduchá, ale přitom rozsáhlá a umožňující nastavení i takových detailů, jako je vstupní citlivost na přijímaný signál! Samozřejmostí je pak QoS, traffic shaping, regulace výstupního výkonu atd. Jednotky mají vypínatelný NAT překlad.

    Lze nastavit např.:

    - režim AP, klient nebo WDS
    - traffic shaping
    - QoS
    - mezi WAN a LAN transparentní bridge nebo routing, bez NAT nebo s NAT
    - výstupní výkon
    - firewall
    - IGMP snooping pro multicast

    V režimu bridge a WDS zařízení podporuje transparentně přenosy IPv6.
    Zařízení se napájí 12 - 18 V s odběrem max. 0,7 A.

    K jednotkám WispStation doporučujeme používat pouze kvalitní a ověřené CE napájecí zdroje POWER z naší nabídky. Vzhledem k tomu, že WispStation nemá vstupní konektor napájení, je nutné také použít PoE injector. Zdroj i injector najdete v souvisejících produktech.

    Poznámka výrobce:

    Ubiquiti Networks je americká technologická společnost, která se specializuje na vývoj a výrobu síťových zařízení pro podnikovou i domácí síťovou infrastrukturu. Byla založena v roce 2005 a sídlí v Kalifornii.

    Značka Ubiquiti Networks je známá svými inovativními a vysokovýkonnými produkty, které jsou navrženy pro poskytování vysokorychlostního internetu, bezdrátovou konektivitu a síťovou správu. Mezi nejznámější produkty patří přístupové body (Access Points) pro Wi-Fi sítě, bezdrátové routery, měniče (switches), antény a další síťová zařízení.

    Ubiquiti Networks se významně podílí na rozvoji technologie Mesh networking, která umožňuje vytvořit výkonnou a spolehlivou bezdrátovou síť pokrývající velké prostory. Jejich produkty jsou často využívány poskytovateli internetových služeb, malými i středními podniky a také domácnostmi.

    Společnost je také známá pro svůj software UniFi, který umožňuje správu a monitorování síťových zařízení přes jednoduché uživatelské rozhraní.

    Ubiquiti Networks si získala mezinárodní uznání a vybudovala si silnou pozici v oblasti sítových technologií. Jejich přístupové body jsou často chváleny pro svoji vysokou výkonnost, spolehlivost a cenovou dostupnost.

    Stránky výrobce:

    https://www.ui.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Profesionálně zpracovaný vodotěsný box. Tato verze má vylepšenou anténní část se ziskem 20 dBi. Anténní výstup je řešen U.FL konektorem. Box se tak stává vynikajicím řešením pro instalaci RouteBoardů a platforem ALIX s miniPCI kartami. Nová anténní čás

    1 268 Kč 

    bez DPH

    1 534 Kč 

    s DPH

     

    RB133C - 1x LAN, 1x miniPCI vč. RouterOS L3 Popis produktu: MikroTik RouterBOARD RB133C 1xLAN 1x miniPCI (deska + licence L3). Skvělá platforma pro zprovoznění bezdrátové technologie. Nejlepší router, který můžete sestavit za příznivou cenu. P

    65 Kč 

    bez DPH

    78 Kč 

    s DPH

     

    Univerzální 15V spínaný zdroj UBIQUITI s integrovaným zemněným POE injektorem pro vzdálené napájení aktivních prvků s odpovídajícím vstupním napětím a integrovaným extraktorem pro napájení prvku po UTP kabeláži. Typ Pasivní Vstupní napětí: 230V Vý

    157 Kč 

    bez DPH

    189 Kč 

    s DPH

     

    Pigtail RG178, U.FL -> RSMA female, 25cm

    79 Kč 

    s DPH

    Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
    64 Kč 

    bez DPH

    77 Kč 

    s DPH

     

    Pasivní adapter pro Power Over Ethernet (POE). Slučuje napájecí vedení do nevyužitých párů na UTP kabelu, takže po jednom kabelu mohou jít jak data, tak napájení. Lze použít se zařízeními ROUTERBOARD.

    40 Kč 

    bez DPH

    48 Kč 

    s DPH

     

    MikroTik Pasivní POE s LED pro RouterBOARD

    54 Kč 

    bez DPH

    65 Kč 

    s DPH

    Podobné produkty

     

    GentleBOX JC-217 obsahuje integrovanou 5GHz anténu s binomickým rozložením amplitudy pro optimální potlačení postranních laloků. GentleBOX JC-217 je optimální řešení pro klienty v pásmu 5GHz. GentleBOX je kompletní a ideální venkovní box pro AP, RouterB

    554 Kč 

    bez DPH

    670 Kč 

    s DPH