Victron Lynx Distributor

Victron Lynx Distributor

Lepší cena po přihlášení

-29%

Part Nr.

LYN060102000

Kód zboží

1672039

Výrobce
VICTRON
EAN

8719076022633

Záruka
60 Měsíců

Victron Lynx Distributor; Modulární pojistková jednotka určená pro čtyři pojistky . Sleduje jednotlivé pojistky a LED indikátor na přední straně indikuje jejich stav. Modul Lynx Distributor obsahuje kl...

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
7 062 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
4 985 Kč
Vaše cena bez DPH
4 120 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Victron Lynx Distributor

    Modulární pojistková jednotka určená pro čtyři pojistky. Sleduje jednotlivé pojistky a LED indikátor na přední straně indikuje jejich stav.

    Modul Lynx Distributor obsahuje kladnou a zápornou přípojnici a umožňuje připojení pro 4 jednotlivé okruhy, zátěže nebo skupiny DC zařízení. Každý DC okruh je jištěn vlastní pojistkou. Pro každou pojistku je k dispozici volitelná funkce LED, která signalizuje pokud je pojistka přerušená. Pokud chcete využívat LED indikaci přerušené pojistky, je třeba připojení k Lynx Shunt. Lynx Shunt poskytuje pro Lynx Distributor napájecí napětí pro vnitřní elektroniku.

    Pro připojení Lynx Shunt k Lynx Distributor se používá kabel s konektory RJ-11 nebo RJ-10. Tento kabel je dodáván s distributorem v krabici. Na Lynx Shunt jsou dva porty a je možné použít jeden. Když je vše v pořádku, svítí pouze centrální zelená LED. Když je pojistka přerušená, nebo chybí, centrální LED dioda a LED dioda přerušené pojistky se zbarví červeně. Pokud nepoužíváte všechny připojovací terminály, bude nutné na ně nainstalovat pojistky nebo propojky, aby u nich zhasly červené LED diody.

    Pojistky nejsou součástí a Lynx Distributor nepodporuje přímou komunikaci s GX zařízeními pomocí protokolu VE.Can.

    ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

    Rozsah napětí: DC 9-60 V
    Podporované systémové napětí: 12, 24 nebo 48 V
    Ochrana proti přepólování: ano (připojení kabelu RJ-10 není chráněno)
    Jmenovitý proud: 1000 A
    Připojení: M8 kontakty (sběrnice i pojistky), sběrnice 8 x 30 mm (pocínovaná měď)
    Napájení a data: přes RJ-10 kabel (součástí nalení), Lynx Shunt VE.Can nebo Lynx Smart BMS (data i napájení pouze přes BMS)
    Krytí: IP22, plastový kryt ABS
    Rozměry: 290 x 170 x 80 mm
    Hmotnost: 2,2 kg
    Provozní teplota: -40 až +60 °C


    Podrobný online manuál s popisem všech funkcí:
    Anglická verze
    Česká verze (translate.google překlad)


    Poznámka výrobce:

    Victron Energy byla založena v roce 1975 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu. Jejich sortiment zahrnuje solární panely, regulátory, invertory, nabíječky, baterie, monitorovací systémy a další příslušenství pro energetické systémy. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly stabilní a spolehlivý zdroj energie pro různé aplikace.

    Značka Victron Energy klade důraz na inovace a výzkum a vývoj, aby přinášela nejnovější technologie a funkce pro své zákazníky. Jejich výrobky jsou vysoce efektivní a nabízejí vysoký výkon a spolehlivost. Díky svému inovativnímu designu a pokročilým funkcím jsou tyto produkty oblíbené mezi profesionály i soukromými uživateli.

    Kromě toho Victron Energy poskytuje také širokou škálu řešení pro řízení a monitorování energetických systémů. Jejich monitorovací systémy umožňují uživatelům sledovat stav baterií, solárních panelů a spotřeby energie a poskytují údaje a informace potřebné k optimalizaci výkonu a úsporám energie.

    Victron Energy je známá svým vysokým standardem kvality a spolehlivosti svých produktů. Jejich výrobky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a procházejí přísnými testy, aby zajistily jejich odolnost a bezproblémový provoz i za náročných podmínek.

    Stránky výrobce:

    https://www.victronenergy.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA