Yealink RoomCast - bezdrátový prezentační systém

Yealink RoomCast - bezdrátový prezentační systém
 
Part Nr.

RoomCast

Kód zboží

1715553

Výrobce
Yealink
EAN

6938818307568

Záruka
24 Měsíců

Yealink RoomCast jako bezdrátový prezentační systém umožňující účastníkům přenášet své obrazovky z vlastních zařízení do televizoru prostřednictvím Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay a Google Cast a při

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
6 915 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
8 367 Kč
Vaše cena bez DPH
6 915 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Yealink RoomCast jako bezdrátový prezentační systém umožňující účastníkům přenášet své obrazovky z vlastních zařízení do televizoru prostřednictvím Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay a Google Cast a při tom využívat interaktivní funkce. To může usnadnit lokální spolupráci v tradičních zasedacích místnostech a zvýšit produktivitu. Kromě svého kompaktního designu a vestavěné Wi-Fi 802.11ac 2x2 MIMO může současně podporovat Wi-Fi režim STA/AP/P2P, je umožněno PoE nebo DC napájení, které si můžete vybrat. To vše dohromady dělá z Yealink RoomCast ideální řešení bezdrátové prezentace v malých a středně velkých zasedacích místnostech nebo multimediálních učebnách. Hlavní parametry: Dokonale kompatibilní s Windows, Mac, iOS, Android a dalšími operačními systémy, umožňuje bezdrátově odesílat obrazovky pomocí Miracast, AirPlay a Google Cast a Yealink Wireless Presentation Pod a poskytuje funkci interaktivní spolupráce, díky které je bezdrátová prezentace snadná a pohodlná. Také umožňuje Yealink RoomCast zobrazovat účastníkům jasnější obsah, protože podporuje video kodek až 4K/60FPS. Yealink RoomCast, podporuje odesílání 4 obrazovek do televizoru, přináší bohatší obsah schůzek a ušetří vám přepínání obrazovek. Kromě toho může poskytovat funkce pro interaktivní spolupráci, jako je virtuální tabule, anotace nebo intuitivní dálkové ovládání, které může integrovat názory účastníků, podporovat interakci a spolupráci mezi účastníky, zlepšovat efektivitu a přinášet kreativitu pro jednání, diskuse nebo brainstorming. Jeho kompaktní design a PoE napájení Vám umožní umístit Yealink RoomCast na televizi nebo na pracovní plochu, skrýt všechny kabely a vytvořit čistou zasedací místnost. Zároveň můžete vzdáleně spravovat a diagnostikovat Yealink RoomCast na platformě Yealink Device Management Platform nebo Yealink Workspace Management Platform. Obsah balení: - Yealink RoomCast - Napajecí adaptér - 3 metry Ethernet kabelu - 1.8 metru HDMI kabelu

    Poznámka výrobce:

    Yealink je mezinárodní společnost specializující se na výrobu a dodávání komunikačních zařízení, především IP telefonů a video konferenčních systémů. Společnost byla založena v roce 2001 v Číně a od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů komunikačního vybavení.

    Yealink nabízí širokou řadu produktů, které splňují potřeby různých zákazníků, včetně malých a středních firem, korporací a poskytovatelů služeb. Nabídka zahrnuje IP telefony, konferenční telefony, video konferenční zařízení, rozšíření a příslušenství.

    Produkty Yealink jsou známé pro svou kvalitu zvuku, snadné používání, vysokou spolehlivost a atraktivní design. Navíc Yealink věnuje značnou pozornost interoperabilitě, což znamená, že jejich zařízení lze snadno integrovat s různými platforem a poskytovateli komunikace.

    Stránky výrobce:

    https://www.yealink.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA