Kingston DataTraveler 4000G2 - 128GB, šifrovaný flash disk, USB 3.0, managed

Kingston DataTraveler 4000G2 - 128GB, šifrovaný flash disk, USB 3.0, managed
 
Part Nr.

DT4000G2DM/128GB

Kód zboží

1598732

Výrobce
Kingston
EAN

740617310368

Záruka
60 Měsíců

USB flash disk Kingston DataTraveler® 4000G2 managed nabízí cenově dostupné zabezpečení úrovně business-grade s 256bitovým hardwarovým šifrováním AES v režimu XTS pro 100% ochranu vašich důvěrných dat. Poskytuje společnostem většinou běžně požadovaných zp

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Externí drive)
Autorský fond
90.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
7 136 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
8 634 Kč
Vaše cena bez DPH
7 136 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    USB flash disk Kingston DataTraveler® 4000G2 managed nabízí cenově dostupné zabezpečení úrovně business-grade s 256bitovým hardwarovým šifrováním AES v režimu XTS pro 100% ochranu vašich důvěrných dat. Poskytuje společnostem většinou běžně požadovaných způsobů zabezpečení pro USB. Další úrovní zabezpečení je, že disk povinně vyžaduje ochranu složitým heslem a po 10 neúspěšných pokusech o proniknutí se disk zablokuje a přeformátuje, a že disk funguje v režimu přístupu pouze pro čtení (prostřednictvím SafeConsole), což umožňuje vyhnout se potenciálním rizikům malwaru.

    DT4000G2DM nabízí správu pomocí SafeConsole* (dodává se samostatně), která umožňuje použití celé sady nástrojů pro správu společně se serverovou technologií řídicího centra SafeConsole. Správci IT mohou centrálně spravovat USB disky tak, aby splňovaly požadavky dodržování pravidel a poskytovat vysokou úroveň podpory. Aktivace je jednoduchá a umožňuje pracovníkům IT dálkově ovládat nastavená hesla, konfigurovat je společně se zásadami pro správu zařízení, aktivovat audity dodržování pravidel atd. Tyto výkonné nástroje zjednodušují integraci disku, ovládání a správu i ve vzdálených lokacích.

    DataTraveler 4000G2DM je certifikován podle FIPS 140-2 úroveň 3 a zajišťuje shodu s TAA, takže plní často požadované firemní a vládní požadavky na zabezpečení IT. Firemní uživatelé si mohou přizpůsobit disky tak, aby splňovaly interní firemní požadavky IT. Firemní logo, serializace, počet pokusů o zadání hesla, minimální délka hesla a přizpůsobitelné identifikátory produktu pro integraci do standardního softwaru pro správu (bílý seznam) jsou dostupné prostřednictvím přizpůsobení.

    Technologie USB 3.0 znamená, že uživatelé nemusí snižovat rychlosti přenosu pro zvýšení zabezpečení a mohou bezpečně ukládat data a přistupovat k nim pomocí technologie SuperSpeed.

    • Cenově dostupné zabezpečení podnikové třídy
    • Nabízí správu SafeConsole**
    • Certifikace FIPS 140-2 úrovně 3 a shoda s TAA
    • Přizpůsobitelné podle specifických interních požadavků na IT prostředí
    • Technologie SuperSpeed (USB 3.0)

    Poznámka výrobce:

    Kingston je významným výrobcem a dodavatelem paměťových zařízení a příslušenství, které se používají v počítačích, mobilních zařízeních, herních konzolích a dalších elektronických zařízeních. Firma Kingston Technology Corporation byla založena v roce 1987 v Kalifornii v USA.

    Kingston je známý pro svou vysokou kvalitu, spolehlivost a výkon svých produktů. Je často doporučován profesionály v oblasti IT a má silnou pozici na trhu s paměťovými zařízeními.

    Stránky výrobce:

    http://www.kingston.com

    Parametry

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    128GB

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA