Amazfit Active Lavender Purple

Amazfit Active Lavender Purple
 
Part Nr.

6972596106944

Kód zboží

1723341

Výrobce
Xiaomi
EAN

6972596106944

Záruka
24 Měsíců

Kompaktní chytré hodinky s žádanými funkcemi, elegantním designem a velkou výdrží Chcete mít pod kontrolou své zdraví, fyzickou aktivitu a mít přehled o příchozích zprávách, hovorech nebo notifikacích z aplikací?

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
3 112 Kč
Vaše cena bez DPH
2 572 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Kompaktní chytré hodinky s žádanými funkcemi, elegantním designem a velkou výdrží Chcete mít pod kontrolou své zdraví, fyzickou aktivitu a mít přehled o příchozích zprávách, hovorech nebo notifikacích z aplikací? Chytré hodinky Amazfit Active zaujmou podařeným designem s obdélníkovým displejem, velkou výdrží baterie a širokou škálou moderních funkcí. Například můžete vyřídit příchozí hovory ze spárovaného mobilního telefonu díky přítomnosti reproduktoru i mikrofonu. Pro určení polohy, přesné vzdálenosti a obecně lepšího měření jsou chytré hodinky Amazfit Active vybaveny vlastní GPS. Skvěle čitelný AMOLED displej s 1,75" úhlopříčkou si můžete podle sebe upravit velkým množstvím ciferníků a využít lze i režim Always On. K přesnému měření aktivity můžete využít širokou nabídku sportovních režimů. Díky voděodolnosti do 5 ATM můžete jít s hodinkami do sprchy nebo si zaplavat v bazénu. Hodinky Amazfit Active vydrží při běžném používání až 14 dní na jedno nabití. Operační systém: iOS, Android Procesor: MCU: Apollo 4 lite; Dual-mode Bluetooth: RTL 8763EFL Paměť: Built-in 2 MB Nor Flash/ Externí: 32 MB PSRAM + 512 MB Nand Flash Displej - úhlopříčka [palce]: 1.75” AMOLED Displej - rozlišení [pix]: 390 x 450, PPI 341 Materiál řemínku: Quick Release Silicone Strap Šířka řemínku: 20 mm Materiál hodinek: PC bottom case + aluminum alloy middle frame Konektivita: *Synopsys GPS; BCM47762 *BT/BLE 5.2 Voděodolnost: 5 ATM Senzory: *Self-developed low-power and high-precision PPG heart rate sensor (double lamp and double PD) *Acceleration sensor *Geomagnetic sensor *Temperature sensor * Rotor motor Baterie: Typ: lithium polymer battery Kapacita [mAh]: 300 mAh Nabíjecí doba: 2 hours Výdrž baterie: Heavy use: 10 days, typical scenario: 14 days Magnetic Charger Hmotnost [g]: Watch body: 24.13 g Strap: 11.82 g Obsah balení: Strap (assembled), special magnetic USB charging dock, standard version packaging box, instruction manual and three-pack certificate Záruka: 24 měs.

    Poznámka výrobce:

    Značka Xiaomi je čínská společnost zabývající se výrobou a prodejem elektroniky a spotřební elektroniky. Byla založena v roce 2010 a rychle se stala jedním z největších výrobců chytrých telefonů na světě.

    Hlavními rysy značky Xiaomi jsou kvalita, výkon a dostupnost. Výrobky Xiaomi jsou také známé pro svůj design, který je často moderní a elegantní.

    Xiaomi se také zaměřuje na vývoj svého vlastního uživatelského rozhraní MIUI, které je postaveno na Androidu. MIUI nabízí vlastní funkce a moderní vzhled, který se často setkává s oblibou u uživatelů.

    Společnost Xiaomi má také silnou online komunitu a spolupracuje s uživateli při vývoji svých produktů. Průběžně naslouchá zpětné vazbě uživatelů a aktualizuje své telefony a další produkty na základě jejich potřeb a přání.

    Díky svému úspěchu a inovacím se Xiaomi stalo mezinárodně uznávanou značkou elektroniky a díky svým dostupným cenám získalo velkou popularitu zejména v rozvíjejících se trzích.

    Stránky výrobce:

    https://www.mi.com/cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA