Cambium Networks ePMP 2000 Full, 5 GHz AP, EU

Cambium Networks ePMP 2000 Full, 5 GHz AP, EU
 
Part Nr.

C050900A033A

Kód zboží

1603780

Výrobce
Cambium Networks
Záruka
36 Měsíců

Nové bezdrátové řešení ePMP 2000 ve volném pásmu 5 GHz podporuje původní jednotky ePMP 1000. Má kompaktní design, integrované upevnění e PMP 2000 a 1000 a nejlepší výkon v oboru. Poskytovatelé služeb bezdrátového internetu využívající sítě v 5GHz spekt

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
11 802 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
14 280 Kč
Vaše cena bez DPH
11 802 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Nové bezdrátové řešení ePMP 2000 ve volném pásmu 5 GHz podporuje původní jednotky ePMP 1000. Má kompaktní design, integrované upevnění e PMP 2000 a 1000 a nejlepší výkon v oboru. Poskytovatelé služeb bezdrátového internetu využívající sítě v 5GHz spektru zjistí, že 90° a 120° pokrytí je zejména vhodné pro sítě s vysokou hustotou vyžadující opakované použití frekvence a širokopásmové pokrytí.

    Společnost Cambium Networks se zaměřuje na řešení výzvy vysokého rušení, nízkospektrálních prostředí, kterým dnes čelí mnoho našich WISP zákazníků. ePMP 2000 poskytuje nejlepší výkon za maximálně konkurenční cenu a umožňuje síťovým operátorům rozšířit svou nabídku služeb.

    Klíčové vlastnosti

    • Technologie Hypure – s funkcemi Intelligent Filtering a Smart Beamforming, výkon sítě v prostředí reálného světa s vysokým rušením je dnes lepší než kdy dříve.
    • Opakované využití stávajících předplacených modulů ePMP 1000 – ochrana investic poskytovatelů služeb a snadný upgrade na e PMP 2000 při zlepšování výkonu sítě.
    • Veškeré výhody produktu e PMP 1000 zahrnují funkce GPS Synchronization a eFortify™. eFortify zajišťuje optimalizaci výkonu a latence systému v přítomnosti externího rušení.
    • Vynikající spolehlivost, výkon a škálovatelnost za přijatelnou cenu.
    • Opakované použití frekvence: Navrženo pro opakované použití kanálu ABAB (dva kanály pokrývající čtyři sektory), anténa má poměr přední a zadní strany 35 dB, díky čemuž je nejlepší ve svém oboru, včetně širokého otvoru ve směru dozadu.
    • Kanálová flexibilita: Konzistentní příjem umožňuje operátorovi zvolit kanál kdekoliv v pásmu a dosáhnout očekávaného výkonu.
    • Konzistentní pokrytí: Vynikající možnosti null fill u antény umožňují široké geografické pokrytí v rámci sektoru i v blízkosti základny věže a okrajů sektoru.

    Poznámka výrobce:

    Cambium Networks je poskytovatel bezdrátové infrastruktury, který ISP a podnikům nabízí pevné bezdrátové a Wi-Fi připojení k internetu.

    Stránky výrobce:

    https://www.cambiumnetworks.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA