Čtečka Zebra DS3608-DP, 2D, DPM, multi-IF, černo zelená

Čtečka Zebra DS3608-DP, 2D, DPM, multi-IF, černo zelená
 
Part Nr.

DS3608-DP20003VZWW

Kód zboží

1554975

Výrobce
Zebra
EAN

0

Záruka
36 Měsíců

Robustní čtečka čárových kódů DS-3608-DP značky Zebra se vyznačuje průmyslovým provedením, černo-zelenou barvou a vysokou odolností (IP67). Čte 1D a 2D kódy z jakéhokoliv povrchu, zvládne i DPM. Vzdálená správa, jednoduchá obsluha.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
39 010 Kč
Vaše cena bez DPH
32 240 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Čtečka čárových kódů Zebra DS-3608-DP v černo-zelené barvě představuje robustní přístroj v průmyslovém provedení. Dokonalá ergonomie usnadňuje každodenní používání, a to i v aplikacích s četným snímáním. Úspěšně skenuje všechny DPM kódy i z lesklých reflexních ploch. A to včetně náročných teček, chemického nebo laserového leptání, inkoustu, inkoustových forem, litých nebo tepelných postřiků. Zachyťte kód bez ohledu na velikost, povrch, kontrast, hustotu nebo typ.
    Čtečka Zebra DS3608-DP, 2D, DPM, multi-IF, černo zelená
    Přístroje série 3600 Ultra-Rugged ("ultra-robustní") využijete v náročném prostředí skladů, distribučních center a výrobních podniků. Ať už jde obecně o výrobní průmysl, nebo specializovaný letecký, automobilový i elektronický. Vždy je vyžadována maximální flexibilita, spolehlivost a jednoduchost obsluhy.

    Vynikající výkon

    Zachyťte jakýkoli 1D a 2D kód vytištěný na štítku i načtený na obrazovce. Přístroj zvládá i čtení DPM (Direct Part Marking), nebo-li čárových kódů, které jsou vytištěné na výrobku nebo součástce. Nejrozšířenější kód se pro DPM používá 2D kód Datamatrix, ve kterém je v minimálním prostoru zakódováno velké množství znaků. Snadno tak ve výrobě dohledáte jednotlivé komponenty a virtuálně poskládáte celý výrobek.
    Čtečka Zebra DS3608-DP, 2D, DPM, multi-IF, černo zelená



    Odolný přístroj

    Čtečka je odolná proti vodě a prachu, vodotěsná do IP67. Okénko čtečky usazené hlouběji ve snímací části je odolné vůči poškrábání. Ergonomický tvar perfektně kopíruje vaši dlaň, i přesto může přístroj upadnout na zem. Díky své robustnosti totiž vydrží pád na beton až z výšky 2,4 m.

    Bezkonkurenční ovladatelnost


    Dvě veliká LED okénka a hlasitý zvukový indikátor vás ujistí o bezproblémovém rozpoznání a přečtení čárového kódu. Ideálně umístěný skener a technologie Array Imager zajišťují načtení kódu na první pokus. Kovové očko slouží k rychlému zavěšení přístroje.

    Vzdálená správa

    S bezplatným nástrojem značky Zebra můžete vzdáleně konfigurovat a aktualizovat skener. Také správně formátovat data pro okamžitý přenos do podnikových aplikací a sledovat statistiku baterie vašeho modelu (Li-ion s kapacitou 3100 mAh). Využijte špičku v oboru pro snadnou správu a údržbu.

    Čtečka Zebra DS3608-DP, 2D, DPM, multi-IF, černo zelená

    Čtečka podporuje vzdálenou správu a nastavování parametrů, tzv. Remote Scanner Management (RSM). Tento "vzdálený management" umožňuje najít, konfigurovat a aktualizovat instalovaný snímač. Tím vám výrazně sníží provozní náklady.
     
    Vlastnosti:

    Robustní přístroj v průmyslovém provedení s dokonalou ergonomií
    Naskenuje jakýkoli 1D a 2D kód vytištěný na štítku i načtený na obrazovce
    Čte DPM (Direct Part Marking) = čárové kódy vytištěné na výrobku
    Kolébka splňuje krytí IP65 pro kompletní bezdrátové řešení
    Čtečka je prachotěsná, odolná proti vodě, vodotěsná do IP67
    Vzdálená správa a nastavování parametrů - Remote Scanner Management (RSM)
    Snímač odolá opakovanému pádu na beton z výšky 2,4 m

    Specifikace:

    Značka: Zebra
    Série: 3600 Ultra-Rugged ("ultra-robustní")
    Model: DS-3608-DP

    Dekodér:

    1D
    - Code 39, Code 128, Code 93, Codabar/NW7, Code11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 of 5, Korean 3 of 5, GS1 DataBar, Base 32 (Italian Pharma)
    2D - PDF417, Micro PDF417, Composite Codes, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, Chinese Sensible (Han Xin), Postal Codes

    Rozhraní:

    RS232
    KBW
    USB

    Napájení:

    Typ: akumulátor
    Druh: lithium-iontový
    Kapacita: 3100 mAh
    Nabíjení: 100% nabití za 3 h

    Operační teplota: -30 až 50 °C
    Barva: černá / zelená
    Hmotnost: 800 g
    Rozměry balení (Š x V x H): 30 x 20 x 15 cm

    Součást balení:

    čtečka
    napájecí kabel


    Poznámka výrobce:

    Zebra Technologies je globální technologická společnost specializující se na vývoj a výrobu tiskáren, čteček čárových kódů, mobilních zařízení, softwaru pro sledování a řízení dat a dalších řešení pro automatickou identifikaci a mobilní produktivitu.

    Zebra Technologies byla založena v roce 1969 a od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů tiskáren etiket s čárovými kódy a RFID, stejně jako dalších produktů, které pomáhají organizacím zlepšit sledování a správu jejich aktiv.

    Jejich tiskárny etiket jsou široce využívány v různých odvětvích, včetně zdravotnictví, maloobchodu, dopravy a logistiky, výroby a dalších. Tyto tiskárny umožňují rychlý a spolehlivý tisk etiket s čárovými kódy, štítků a jiných identifikačních značek, což usnadňuje sledování a správu zásob, produktů a aktiv.

    Dalším důležitým prvkem produktového portfolia společnosti Zebra je software pro sledování a správu dat. Tento software umožňuje organizacím získávat a zpracovávat data ze svých zařízení, sledovat pohyb zásob a aktiv, analyzovat výkonnost a vytvářet efektivnější operační postupy.

    Stránky výrobce:

    http://www.zebra.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA