EATON UPS 1/1fáze, 8kVA - 9PX 8000i Power Module

EATON UPS 1/1fáze, 8kVA - 9PX 8000i Power Module
 
Part Nr.

9PX8KiPM

Kód zboží

1372726

Výrobce
Eaton
EAN

743172039361

Záruka
24 Měsíců

Výkonový modul pro UPS 9PX8Ki Podrobnější specifikace v příloze. Energeticky efektivní ochrana napájení Výkonnost a účinnost • Topologie dvojité konverze. UPS Eaton 9PX průběžně monitoruje podmínky napájení a reguluje napětí a frekvenci. • S účinností a

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
100.00 Kč , DPH:  21%  (UPS/záložní zdroj (pro PC) od 50 kg a více kg)
Vaše cena  s RP*
72 380 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
87 580 Kč
Vaše cena bez DPH
72 380 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Výkonový modul pro UPS 9PX8Ki
    Podrobnější specifikace v příloze.

    Energeticky efektivní ochrana napájení

    Výkonnost a účinnost
    • Topologie dvojité konverze. UPS Eaton 9PX průběžně monitoruje podmínky napájení a reguluje napětí a frekvenci.
    • S účinností až 95% von-line režimu dvojité konverze poskytuje UPS 9PX nejvyšší úroveň účinnosti ve své třídě s ohledem na snížení nákladů na energie a chlazení.
    • S účiníkem 0,9 poskytuje UPS 9SX o 28% více energie než ostatní UPS ve své třídě. Tak umožňuje napájet více serverů než ostatní UPS o stejném výkonu (VA) a nižším účiníku.
    • S universálním formátem montáže (rack / tower) poskytuje UPS 9PX nejkompaktnější řešení ve své třídě: až 5400 W pouze 3U, až 10 kW pouze 6U.

    Ovladatelnost
    • Nový grafický LCD displej poskytuje přehledné informace o stavu jednotky UPS a měření na jedné obrazovce (v sedmi jazycích). Poloha LCD displeje lze z důvodu nejlepšího pozorovacího úhlu v provedení ract/tower nastavit.
    • 9PX může měřit spotřebu energie. Hodnotu v kWh lze sledovat pomocí LCD nebo pomocí Eaton Intelligent Power® Software Suite.
    • Řízení zátěžových segmentů (skupin zásuvek) umožňuje odstavení nepodstatných zařízení s cílem maximalizovat co největší výdrž na baterie pro kritická zařízení. Může býtpoužit také pro vzdálený restart nepřístupných zařízení nebo pro plánované odstavení či sekvenční spouštění těchto zařízení.
    • UPS 9PX nabízí sériové rozhraní, USB a reléové kontakty pro připojení plus slot pro přídavnou kartou (Modbus, Network nebo Relay). 9PX nabízí funkci vzdáleného vypnutí. Eaton Intelligent Power® Software Suite je součástí každé UPS.

    Dostupnost a flexibilita
    • Statický bypass umožňuje zachování provozu i v případě vnitřní poruchy. Baterie jsou vyměnitelné za provozu z čelního panelu bez nutnosti vypínání kritických systémů.
    • Eaton 9PX lze zapojit paralelně pro dosažení dvojnásobného výkonu jednotného produktu pomocí HotSync technologie, a to bez dodatečných nákladů na počáteční nákup (k dispozici ve 2. čtvrtletí 2013)
    • Silnější baterie s delší životností: Technologie Eaton ABM® pro správu baterií využívá inovativní třístupňový nabíjecí postup, který prodlužuje životnost baterie až o 50%.
    • Pro delší dobu zálohy je možné přidat až 12 externích bateriových modulů vyměnitelných za provozu, které v případě potřeby prodlouží dobu zálohy až na jednotky hodin. Tyto přídavné bateriové moduly jsou systémem UPS automaticky rozpoznány.

    Poznámka výrobce:

    Eaton Corporation PLC je nadnárodní společnost pro správu napájení, založená ve Spojených státech s globálním ústředím v Dublinu v Irsku a sekundárním administrativním centrem v Beachwood v Ohiu.

    Stránky výrobce:

    https://www.eaton.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA