Fanvil FH-S01 SIP stropní reproduktor s mikrofonem

Fanvil FH-S01 SIP stropní reproduktor s mikrofonem
 
Part Nr.

FH-S01

Kód zboží

1679880

Výrobce
Grandstream
EAN

6937295603651

Záruka
24 Měsíců

Fanvil FH-S01 je stropní SIP reproduktor s funkcemi pagingu, multicastingu, broadcastingu a obousměrného hovoru. Podporuje až 10 multicastových zón s prioritizací. Poskytuje vysoce srozumitelný vysílaní s kodeky G.722&Op

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 723 Kč
Vaše cena bez DPH
3 903 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Fanvil FH-S01 je stropní SIP reproduktor s funkcemi pagingu, multicastingu, broadcastingu a obousměrného hovoru. Podporuje až 10 multicastových zón s prioritizací. Poskytuje vysoce srozumitelný vysílaní s kodeky G.722&Opus. Díky standardu SIP 2.0 (RFC3261) a související RFC protokoly, umožňuje velkou kompatibilitu a škálovatelnost. FH-S01 podporuje vysílání MP3 se vzorkovací frekvencí 44,1 kHz. Díky širokopásmovému zvukovému kodeku G.722, Opus a zvukovému výkonu až 15 W poskytuje křišťálově čistý zvuk v širokem dosahu. S vestavěným všesměrovým mikrofonem podporuje FH-S01 obousměrné hovory, uživatelům umožňuje hovořit s volajícím. FH-S01 poskytuje flexibilní připojení podle potřeby k nouzovému tlačítku, kouřovému čidlu a dveřnímu čidlu. Díky možností přizpůsobení WAV souborů pro nouzové upozornění a alarmy mohou uživatelé efektivně řešit mimořádné události. Díky výkonným funkcím plánovaného vysílání, přehrávání hudby na pozadí a nouzových upozornění je FH-S01 ideální pro školy, kanceláře, stanice, maloobchody, továrny a širokou škálu dalších typů vnitřních prostor. Hlavní parametry: All in one zařízení - audio kodek, digitálním zesilovač a reproduktor Vysoce srozumitelný vysílaní s kodeky G.722&0pus Podpora až 10 multicastových zón s prioritizací Audio výkon až 15W (DC napájení) s vestavěným zesilovačem třídy D Možnost odpovědi pomocí vestavěného mikrofonu Přizpůsobení WAV souborů pro nouzové upozornění a alarm Propojení s bezpečnostními alarmovými zařízeními Podpora vzdálené konfigurace prostřednictvím webové stránky a automatického provisioningu 10/100 Mbps Ethernet, integrované PoE (IEEE 802.3af, třída 0)

    Poznámka výrobce:

    Společnost Grandstream Networks, která byla založena v roce 2002, je výrobcem hlasových a video komunikačních zařízení IP, video dohledu, bran a analogových telefonních adaptérů a zařízení IP-PBX založených na Asterisku.

    Stránky výrobce:

    http://www.grandstream.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA