FrameXX Sign4

FrameXX Sign4
 

-22%

Part Nr.

8595184205140

Kód zboží

1020949

Výrobce
FrameXX
EAN

8595184205140

Záruka
24 Měsíců

Samostatný multimediální přehrávač pro prezentaci videa, snímků a HTML stránek (Digital Signage) s HDMI Full HD 1080p/4k výstupem v robustním kovovém provedení. Zobrazuje fotografie (JPG,BMP,PNG,GIF,TIFF) možnost hudby v pozadí, video (MPEG4,MKV,AVI,TS, M

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
5 172 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
4 045 Kč
Vaše cena bez DPH
3 343 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Samostatný multimediální přehrávač pro prezentaci videa, snímků a HTML stránek (Digital Signage) s HDMI Full HD 1080p/4k výstupem v robustním kovovém provedení. Zobrazuje fotografie (JPG,BMP,PNG,GIF,TIFF) možnost hudby v pozadí, video (MPEG4,MKV,AVI,TS, MOV-iPhone/iPad a MP4 Android) a HTML5 stránky. Přehrává obsah z lokální paměti USB/SD, LAN (SMB/UPnP), nebo internetu (FTP, HTML, Flickr, Dropbox).

    Volitelný automatický start prezentace po zapnutí. Přehrávání mixu fotografií i videa, slideshow i manuální režim, přehrávání i celé vnořené struktury adresářů, Playlisty, timery.
    Volitelná orientace obrazu (na šířku / na výšku). Široké možnosti nastavení (přechodové efekty, časování snímků, rychlosti, plovoucí text ve spodní části, umístění statického obrázku v pravé části, RSS kanály...).
    Volitelný centralizovaný dohled (přehled o zapnutí a přehrávání). Jednoduchá vzdálená aktualizace prezentace přes síť nebo z internetu, možnost vzdáleného řízení. Připojení pomocí LAN nebo WiFi (b/g/n) 2,4GHz / 5GHz s odnímatelnou SMA anténou 2dB, interní paměť 13GB, 2x USB, SD (SDXC), HDMI 1.4. Interní baterie pro RTC (Real Time Clock).
    Naprosto tichý provoz bez ventilátoru. Vnitřní i externí Infra čidlo (součástí je 1,5m prodlužovací kabel), infra DO, HDMI kabel, kabel s A/V+RS232. Součástí je kovový držák pro zavěšení (na VESA apod.). Ideální pro lokální i centrálně řízené prezentace na výstavách, v obchodech, lékárnách...
    Lokalizované Menu, spolehlivost, nízká spotřeba.
    Rozměry 106 x 100 x 24mm.

    Stránky výrobce:

    https://www.framexx.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA