Govee RGBIC venkovní světelná síť - 1,2 x 1,2m Matter

Govee RGBIC venkovní světelná síť - 1,2 x 1,2m Matter
 

-10%

Part Nr.

H6810341

Kód zboží

1738039

Výrobce
Govee
EAN

6974316990406

Záruka
24 Měsíců

Govee RGBIC venkovní světelná síť - 1,2 x 1,2m Matter Světelná síť Govee je ideálním řešením pro rychlou a efektivní dekoraci jakéhokoli venkovního prostoru. Tyto světelné sítě, s elegantním designem a 240 LE

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
2 965 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
2 680 Kč
Vaše cena bez DPH
2 215 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Govee RGBIC venkovní světelná síť - 1,2 x 1,2m Matter

    Světelná síť Govee je ideálním řešením pro rychlou a efektivní dekoraci jakéhokoli venkovního prostoru. Tyto světelné sítě, s elegantním designem a 240 LED diod, jsou perfektní pro ozdobení zahrad, teras, balkonů nebo na speciální akce, jako jsou svatby, narozeninové oslavy či vánoční výzdoba. S rozměry 143 x 85 cm můžete snadno pokrýt větší plochy, zatímco teplé bílé světlo vytváří příjemnou atmosféru a zachovává přírodní kouzlo vašeho prostoru.
    Díky chytrým funkcím a bezdrátovému ovládání pomocí aplikace Govee Home si můžete vybrat z více než 16 milionů barev a nastavit si různé světelné scény podle vaší nálady nebo příležitosti. Světla jsou také kompatibilní s hlasovými asistenty, jako je Google Assistant a Amazon Alexa, což vám umožňuje pohodlně ovládat osvětlení pomocí hlasových příkazů. Vytvořte si osobité atmosféry, které se přizpůsobí vašim potřebám, ať už jde o romantickou večeři nebo živou večerní párty. Protokol Matter zajistí kompatibilitu s Homekitem a dalšími Smart Home systémy.
    Govee síťě jsou navrženy tak, aby odolávaly nepříznivým povětrnostním podmínkám, a jejich vodotěsná konstrukce s certifikací IP65 zajišťuje, že si zachovají svůj výkon i při dešti nebo sněhu. Instalace je snadná a rychlá, což vám umožní ihned začít vytvářet kouzelnou atmosféru, ať už je to na zahradě, v altánu nebo při venkovních akcích. S chytrou světelnou sítí od Govee získáte dokonalý doplněk pro jakoukoli sezónu a příležitost, který přetvoří váš prostor na místo plné světla a atmosféry.

    Představení: https://youtu.be/9-KY7A33TCQ

    Hlavní vlastnosti:

    • Ovládání přes aplikaci Govee Home, ovládání hlasem – Siri, Google Assistant, Alexa – Protokol Matter
    • 16 milionů barev – RGBIC zobrazuje až 57 barev najednou
    • Celkem 240 diod
    • Životnost 20.000 hodin
    • Časovač pro automatické vypínání a zapínání světel
    • Silný DIY editor – kreslení tvarů prstem
    • Desítky přednastavených scén
    • Jednoduchá instalace
    • Stupeň krytí IP65
    • UV odolný materiál, tepelná odolnost -20 – 40 °C

    RGBIC – krásné barvy, dynamické efekty

    Světelná síť Govee využívá pokročilou RGBIC technologii, která umožňuje jednotlivým LED diodám zobrazovat různé barvy současně, což vytváří plynulé a dynamické přechody mezi odstíny. Na rozdíl od běžného RGB osvětlení, kde všechny diody svítí stejnou barvou, RGBIC technologie umožňuje vytvářet komplexnější a kreativnější světelné vzory, které přinášejí do vašeho venkovního prostoru živou a pestrou atmosféru. Díky této technologii si můžete užívat širokou škálu barevných efektů, od jemných změn tónů až po energické vícebarevné kombinace, které oživí každou příležitost nebo dekoraci.

    AI vám pomůže

    Šíť nabízí více než 64 dynamických scénických režimů, které vám umožní vytvořit perfektní atmosféru pro každou příležitost. Tyto přednastavené světelné scény zahrnují širokou škálu efektů, od jemných a uklidňujících přechodů až po pulzující a živé vzory, které jsou ideální pro oslavy, sváteční dekorace nebo každodenní osvětlení. Ať už chcete navodit relaxační večerní náladu, nebo rozproudit energii na zahradní párty, vždy najdete scénu, která bude přesně odpovídat vašim potřebám. Tyto scény jsou navíc plně přizpůsobitelné, takže si můžete snadno upravit barvy a intenzitu osvětlení podle svého vkusu.

    DIY režim pro realizaci vlastních fantazií

    Govee sítě přicházejí s kreativním DIY režimem, který vám umožňuje přizpůsobit si osvětlení přesně podle vašich představ. Pomocí aplikace Govee Home můžete snadno vytvářet vlastní světelné návrhy, volit barvy a efekty, a dokonce kreslit unikátní světelné vzory přímo na obrazovce telefonu. Tento režim vám dává plnou kontrolu nad tím, jak budou světla reagovat – můžete vytvářet jemné přechody, pulzující efekty nebo jedinečné vícebarevné kombinace, které dodají vašemu prostoru osobitost. DIY mód je ideální pro ty, kteří chtějí, aby jejich osvětlení bylo nejen krásné, ale také originální a přizpůsobené konkrétním událostem nebo náladám.

    Odolné mrazu i slunci

    Světelné sítě jsou navrženy tak, aby odolaly i těm nejnáročnějším venkovním podmínkám. Díky vysoké odolnosti proti UV záření a nízkým teplotám si světla zachovávají svou barevnou intenzitu a výkon, ať už jsou vystavena přímému slunci nebo mrazu. S certifikací IP65 jsou světla vodotěsná, což znamená, že déšť, sníh ani prach je neovlivní, a zaručují dlouhou životnost i při celoročním venkovním používání. Tato odolnost umožňuje instalaci v jakémkoli prostředí, kde si můžete užívat stabilní a spolehlivé osvětlení bez obav o jeho výkon.

    Umístěte podle libosti

    Díky přiloženému materiálu je instalace snadná. Vše, co potřebujete najdete v balení. Světla můžete instalovat na zeď, živý plot nebo kamkoliv jinam podle libosti. Rozměr sítě je 143 x 85 cm, velikost oček je 15 x 7,5 cm. Délka napájecího kabelu je 4 m.

    Technické parametry

    Připojení WiFi + Bluetooth, protokol Matter
    Aplikace Android a iOS
    240 diod
    Barva sítě: zelená
    Barevnost – RGBIC
    Zdroj napájení: Adaptér 5 V / 3 A
    Příkon 15 W
    Vstupní napětí 100-240 V
    Napájení síťovým adaptérem
    Délka napájecího kabelu: 4 m
    Stupeň krytí: síť IP65, adaptér není vodotěsný
    Velikost sítě 143 x 85 cm

    Obsah balení

    1x světelná síť
    1x napájecí adaptér
    Stahovací pásky
    Vázací drátky
    3x zemní kolík


    Poznámka výrobce:

    Govee je technologická značka specializující se na výrobu inteligentních domácích zařízení, zejména LED osvětlení a chytrých senzorů. Společnost se zaměřuje na produkty, které jsou navrženy pro chytré domy a jsou kompatibilní s platformami, jako jsou Amazon Alexa, Google Assistant a další chytré systémy.

    Govee má silné zaměření na uživatelskou přívětivost a cenovou dostupnost, což jí umožňuje konkurovat zavedeným značkám v oblasti chytrého domácího osvětlení a elektroniky.

    Stránky výrobce:

    https://eu.govee.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA