Grandstream GWN7816P Layer 3 Managed Network Switch

Grandstream GWN7816P Layer 3 Managed Network Switch
 
Part Nr.

GWN7816P

Kód zboží

1713923

Výrobce
Grandstream
EAN

6947273704867

Záruka
36 Měsíců

GWN7816P je 48portový síťový switch na 3. vrstvě, který umožňuje středním a velkým podnikům vybudovat škálovatelné, bezpečné, vysoce výkonné a inteligentní podnikové sítě, které lze plně spravovat. Podporuje pokročilou V

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
16 752 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
20 269 Kč
Vaše cena bez DPH
16 752 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    GWN7816P je 48portový síťový switch na 3. vrstvě, který umožňuje středním a velkým podnikům vybudovat škálovatelné, bezpečné, vysoce výkonné a inteligentní podnikové sítě, které lze plně spravovat. Podporuje pokročilou VLAN pro flexibilní a sofistikovanou segmentaci provozu, pokročilou QoS stanovení priorit síťového provozu, IGMP/MLD Snooping pro optimalizaci výkonu sítě a komplexní můžnosti zabezpečení proti potenciálním útokům. Tento model podporuje PoE pro inteligentní dynamické napájení IP telefonů, IP kamer, WiFi přístupových bodů a dalších PoE koncových bodů. Sérii GWN7816 lze spravovat mnoha způsoby, včetně lokálního webového rozhraní ve switchi. GWN7816 řada podporuje také GWN.Cloud a GWN Manager, free cloudovou a on-premise platformu od společnosti Grandstream. Díky pokročilé sadě funkcí, komplexnímu zabezpečení a flexibilním možnostem správy je model GWN7816(P) ideální pro podniky a střední až velké firmy, kteří vyžadují vysoce výkonné sítě s maximální kapacitou a kontrolou. Hlavní parametry: 48 portů Gigabit Ethernet a 6 portů Gigabit SFP+ Inteligentní řízení napájení podporující dynamické přidělování výkonu PoE/PoE+, PoE++ podpora nasazení v sítích IPv6 a IPv4 Funkce spolehlivosti včetně detekce poruch, ochrany zařízení, duálního spouštění, redundance dvou systémových souborů, agregace linek a dalších funkcí Kontrola ARP, IP Source Guard, ochrana DoS, zabezpečení portů a DHCP snooping GWN.Cloud a GWN Manager, cloudová a lokální platforma pro správu Wi-Fi společnosti Grandstream Vestavěná QoS umožňuje prioritizaci síťového provozu Podpora stohování pro snadnou správu na jednom rozhraní a zároveň vytvoření redundantní zálohy mezi více zařízeními.

    Poznámka výrobce:

    Společnost Grandstream Networks, která byla založena v roce 2002, je výrobcem hlasových a video komunikačních zařízení IP, video dohledu, bran a analogových telefonních adaptérů a zařízení IP-PBX založených na Asterisku.

    Stránky výrobce:

    http://www.grandstream.com

    Parametry

    Počet LAN portů: 

    48

    Rychlost sítě: 

    1Gbps

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA