HP Classic Wired Keyboard CZ

HP Classic Wired Keyboard CZ

Doprodej

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

WZ972AA#AKB

Kód zboží

1296825

Výrobce
Hewlett-Packard
EAN

885631363393

Záruka
12 Měsíců

HP Classic Wired Keyboard, klávesnice, CZ, USB, černá

Pečlivě navržená klávesnice zajistí pohodlí pro vaši práci. Díky svým tichým klávesám, které jsou citlivé na dotyk, umožňuje klasická kabelová klávesnice HP komfortní psaní. Jakmile se jí jednou dotknete, už nikdy nebudete chtít jinou. • Klasická kabelov

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Pečlivě navržená klávesnice zajistí pohodlí pro vaši práci. Díky svým tichým klávesám, které jsou citlivé na dotyk, umožňuje klasická kabelová klávesnice HP komfortní psaní. Jakmile se jí jednou dotknete, už nikdy nebudete chtít jinou.
    • Klasická kabelová klávesnice HP v kompaktním a stylovém leskle černém provedení bude na vašem stole vypadat skvěle. Je vybavena všemi standardními klávesami a její instalace je velmi snadná. Tato klasická klávesnice je jasnou volbou, pokud vám jde o jednoduchost a komfort.
    • Netrapte se, pokud si svou klávesnici polijete kávou. Vysoce odolná klasická kabelová klávesnice HP jednak skvěle vypadá a jednak odolá jakémukoli polití. S touto klávesnicí můžete zůstat v naprostém klidu - všechny tekutiny jsou z ní ihned odvedeny.
    • Tato vylepšená klávesnice je vybavena velmi citlivými a tichými klávesami, které jsou skvělé pro psaní pomocí dotyků. Potisk kláves je také vysoce odolný - klávesnice tak bude vypadat jako nová mnohem déle.

    Poznámka výrobce:

    Hewlett - Packard je jednou z největších společností ve svém oboru na světě působící téměř ve všech zemích. Specializuje na rozvoj a výrobu výpočetního, paměťového a síťového hardwaru, softwaru a dalších služeb. Známá je především svými tiskárnami, osobními počítači, scannery, kapesními počítači a servery.

    Stránky výrobce:

    http://www.hp.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Zbavte svá zařízení bakterií - s Cyber Clean! Obědvali jste někdy u počítače nebo usrkávali pití při psaní? Pak by Vás mělo zajímat, že průměrná počítačová klávesnice, nemluvě o dalších zařízeních, která sdílíte s ostatními, je špinavější než veřejné zác

    168 Kč 

    bez DPH

    203 Kč 

    s DPH