Jabra Link 400c MS-USB-C DECT Adapter

Jabra Link 400c MS-USB-C DECT Adapter
 
Part Nr.

14205-41

Kód zboží

1653260

Výrobce
Jabra
Záruka
24 Měsíců

Rozšiřte svou náhlavní soupravu Engage o mobilní bezdrátové připojení DECT Tento kompaktní, flexibilní adaptér USB DECT zajistí připojení až 150 m od počítače a také vám umožní pohyb s notebookem během telefonátu. Je čas přestat se om

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 857 Kč
Vaše cena bez DPH
2 361 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Rozšiřte svou náhlavní soupravu Engage o mobilní bezdrátové připojení DECT

    • Tento kompaktní, flexibilní adaptér USB DECT zajistí připojení až 150 m od počítače a také vám umožní pohyb s notebookem během telefonátu. Je čas přestat se omezovat.
    • Bezdrátový systém DECT je speciálně navržen pro bezdrátovou telefonní komunikaci. Je ideální volbou, pokud vyřizujete velké množství telefonátů a potřebujete více mobility. Link 400 poskytuje až 15krát větší dosah než mívají zařízení Bluetooth třídy 2. Rozšiřte možnosti.
    • Na rozdíl od tradičních USB adaptérů má Link 400 jedinečný ohebný design, který zaručuje zvýšenou odolnost a snižuje riziko poškození v případě, že jej necháte zapojený do notebooku při pohybu venku. Stačí se jen zvednout a jít.
    • Link 400 disponuje velkým tlačítkem pro snadné párování jediným dotykem s náhlavní soupravou Engage. Zářivá kontrolka LED s barevným kódováním vám pomůže efektivně spravovat hovory; rozsvítí se modře, když jste připojeni, zeleně když probíhá hovor a červeně při ztlumení. Varianta kontrolky LED pro Microsoft Teams se rozsvítí fialově při připojení k Teams a začne fialově blikat, když z Microsoft Teams obdržíte upozornění. Obohaťte svůj den barvami.
    • Link 400 má bezpečnostní certifikaci DECT. Zabezpečení vašich dat je naší prioritou, takže stupeň zabezpečení DECT úrovně C je rozšířen o další algoritmy 256bitového vojenského šifrování FIPS. Je to jako nedobytný sejf. Ale menší.
    • Link 400 funguje se všemi předními platformami sjednocené komunikace (UC) a platformami kontaktních center, je k dispozici buď ve variantě UC, nebo ve variantě Microsoft Teams a lze si u něj zvolit připojení USB-A a USB-C, abyste zajistili snadnou hybridní práci. Ať už pracujete jakkoli, bude to fungovat.
    • Když jste v oblasti, kde se nachází více uživatelů bezdrátových technologií, zvýšená výkonnost dle standardů hustoty DECT znamená, že vaše připojení zůstane nedotčeno. Od plných kanceláří až po rušné bytové budovy.

    Poznámka výrobce:

    Jabra je dánská značka (založená roku 1983) se specializací na audio zařízení a v poslední době také na videokonferenční systémy. Vlastní ji společnost GN Audio, která je součástí dánské společnosti GN Group . Společnost Jabra navrhuje, vyrábí a prodává sluchátka pro spotřebitele a firemní zákazníky. Jabra Corporation byla koupena společností GN Audio v roce 2000.

    Stránky výrobce:

    https://www.jabra.cz

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA