Logitech G815 LIGHTSPEED RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Tactile - CARBON - CZE-SKY

Logitech G815 LIGHTSPEED RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Tactile - CARBON - CZE-SKY
 
Part Nr.

920-008992CZS

Kód zboží

1725454

Výrobce
Logitech
EAN

8595248156104

Záruka
24 Měsíců

Pokročilé herní technologie v sofistikovaném, ultratenkém provedení. Plně přizpůsobitelná, vybavená podsvícením LIGHTSYNC RGB a speciálními klávesami G-key. Navržená pro vysokovýkonnostní hraní s nízkoprofilovými mechanickými spínači GL v klikací, hmatové

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 222 Kč
Vaše cena bez DPH
4 316 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Pokročilé herní technologie v sofistikovaném, ultratenkém provedení. Plně přizpůsobitelná, vybavená podsvícením LIGHTSYNC RGB a speciálními klávesami G-key. Navržená pro vysokovýkonnostní hraní s nízkoprofilovými mechanickými spínači GL v klikací, hmatové nebo lineární variantě. Seznamte se s myší G815 a hrajte v novém rozměru.

    Vrchní kryt z hliníkové slitiny 5052 je doplněn ocelí vyztuženou základnou, díky čemuž je klávesnice lehká a ultratenká, a zároveň pevná a odolná. Tato plně vybavená klávesnice byla pečlivě zkonstruována a navržena za účelem nekompromisní výkonnosti, přičemž si zachovává elegantní, estetický vzhled.

    Každý detail byl pečlivě vypilován a optimalizován pro tu nejvyšší efektivitu. Ovládací kolečko hlasitosti zhotovené z hliníku je pečlivě odpružené pro špičkovou odezvu a ovládání. Profil jemný na dotek a tlačítka pro ovládání médií přináší hmatovou odezvu pro snadné a intuitivní ovládání.

    Broušené kovové povrchy a kryty kláves s oleofobní vrstvou byly navrženy za účelem minimalizace ulpívání otisků prstů. Ocelí vyztužená základna propůjčuje klávesnici G815 vysokou pevnost, která odolá i tomu nejintenzivnějšímu používání.

    Bezkonkurenčně tenký design a nové, nízkoprofilové mechanické spínače GL přináší novou úroveň ergonomicky navrženého pohodlí, výkonnosti a sofistikovaného vzhledu.

    Získejte rychlost, přesnost a výkonnost při poloviční výšce oproti tradičním spínačům. Nízkoprofilové mechanické spínače GL jsou pečlivě testovány, aby splnily přísné požadavky na odolnost, citlivost a přesnost. Spínače jsou dostupné ve třech provedeních:

    GL klikací – slyšitelné kliknutí a hmatová odezva
    GL hmatové – jemný doraz pro drobnou hmatovou odezvu
    GL lineární – dokonale plynulý stisk

    Snadno přepínejte efekty podsvícení a regulujte  jas pomocí integrovaných ovládacích prvků. Vyberte si ze sedmi předvolených animací stiskem funkční klávesy jasu plus čísel 1–7. Vytvořte si až dva vlastní profily podsvícení pomocí softwaru G HUB a uložte si je pod čísla 8 a 9.

    Pomocí softwaru G Hub si můžete vytvořit prakticky nekonečnou kombinaci světelných a barevných efektů na své klávesnici. Vyberte si svou oblíbenou barvu, vytvořte vzorec nebo navrhněte vlastní světelné animace pomocí praktického editačního nástroje LIGHTSYNC. Nebo si aktivujte řízení efektů vašimi oblíbenými hrami, audiem nebo obsahem obrazovky. Výsledkem je úchvatné prostorové osvětlení, které zahrne vaše vybavení, rozprostře se po místnosti a ponoří vás do hry.

    Přizpůsobte si a synchronizujte vzhled svého vybavení pomocí LIGHTSYNC RGB. Slaďte klávesnici G915 s ostatními Logitech G LIGHTSYNC kompatibilními myšmi, náhlavními soupravami a reproduktory a vytvořte si vlastní, dokonale úchvatnou a sjednocenou herní sestavu.

    Naprogramujte si pod pět speciálních kláves G-key herní nebo aplikační zkratky, systémové příkazy a vlastní makra, která si můžete vytvořit nebo stáhnout od ostatních uživatelů. Pomocí softwaru G HUB si můžete snadno nastavit a spravovat profily, příkazy a další.

    Uložte si až tři různé profily do integrované paměti klávesnice, díky čemuž budete mít k dispozici až 15 ovládacích kláves G-key. Snadno přepínejte mezi uloženými režimy pomocí funkčních kláves M1, M2 nebo M3 v horní části klávesnice.

    Deaktivujte všechny klávesy, které mohou přerušit hru nebo odvést vaši pozornost, pomocí centrálně umístěného tlačítka herního režimu. Ve výchozím nastavení herní režim deaktivuje klávesu Windows. Pomocí Logitech G HUB si přizpůsobte herní režim a deaktivujte všechny nepotřebné klávesy.

    Připojte a napájejte další zařízení snadno a rychle. Do portu USB přípojky v zadní části klávesnice můžete připojit specializovaný přídavný kabel USB a získat tak vstup s plnohodnotným napájením a přenosem dat. Do vstupu můžete připojit zařízení nebo myš, jíž dobitím připravíte na odražení útoku nepřítele, to vše během okamžiku.

    Integrované ovládací prvky pro média máte na dosah ruky. Speciální ovládací prvky umožňují rychlou regulaci hlasitosti, přehrávání/pozastavení, přeskakování hudby nebo videí, a ztlumení zvuku během okamžiku.

    Software Logitech G HUB hráčům poskytuje bezkonkurenční, snadné ovládání jejich vybavení a her. Přizpůsobte si podsvícení, vytvořte makra a mnoho další. Hráči si mohou vyladit nastavení svého vybavení pro jednotlivé hry, připojit se k aplikacím třetích stran, např. Discord a OBS, nebo si stáhnout a sdílet vlastní herní profily s komunitou Logitech G.

    SPECIFIKACE

    Rozměry
    Délka: 475 mm
    Šířka: 150 mm
    Výška: 22 mm
    Hmotnost: 1045 g
    Hmotnost (s kabelem): 1145 g
    Délka kabelu pro PC: 1,8 m

    Technické parametry

    Nízkoprofilové spínače GL
       Aktivační dráha: 1,5 mm
       Aktivační síla: 45 g
       Celková dráha zdvihu: 3 mm

    Integrovaná paměť
       2 profily podsvícení
       3 profily maker kláves G-key

    Další funkce
       Podsvícení LIGHTSYNC RGB, pro jednotlivé klávesy
       5 speciálních kláves G-key
       Speciální ovládací prvky médií a kolečko regulace hlasitosti bez hran


    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Lokalizace klávesnice: 

    CZ

    Připojení: 

    USB

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA