Logitech Zone 900 Graphite

Logitech Zone 900 Graphite
 
Part Nr.

981-001101

Kód zboží

1696639

Výrobce
Logitech
EAN

5099206098534

Záruka
24 Měsíců

Logitech Zone 900/ANC/BT-USB/Bezdrát/Černá

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
5 778 Kč
Vaše cena bez DPH
4 775 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Logitech Zone 900 Souprava Logitech Zone 900 vám pomůže se koncentrovat díky prvotřídnímu zvuku pro hovory a hudbu, aktivnímu potlačení šumu a mikrofonu s potlačením šumu. Technologie Logitech Unifying umožňuje připojení až šesti kompatibilních periferních zařízení pomocí jednoho přijímače. Technické parametry Mikrofon: * duální všesměrové mikrofony MEMS * frekvenční odezva: 85-20kHz @ -3dB (frekvenční rozsah mikrofonu MEMS) Měnič: * frekvenční rozsah (režim hudby): 30-13kHz @ -10dB * frekvenční rozsah (režim hovoru): 100-8kHz na TIA920 Baterie: * integrovaná baterie (lithium-iontová) * životnost baterie (doba hovoru): 14 hod (s ANC), 15 hod (bez ANC) * životnost baterie (doba poslechu): 14 hod (s ANC), 16 hod (bez ANC) Nabíjení: * podpora bezdrátového dobíjení Qi * nabíjecí kabel USB-A/C: 1,3m Rozhraní: * Bluetooth: v5.0 * bezdrátový dosah: až 30m (při přímé viditelnosti) Rozměry a hmotnost Náhlavní souprava: 176,7x174,7x70,7mm; 180,8g Přijímač (UnifyingTM + Audio): 35,47x16,2x5,3mm Kompatibilita: * kompatibilní s počítači se systémy Windows, Mac nebo ChromeOS prostřednictvím rozhraní USB-C, USB-A, Bluetooth a zařízeními s iOS nebo Android s Bluetooth * certifikováno pro Zoom a kompatibilní s běžnými platformami pro volání Obsah balení: * bezdrátová náhlavní souprava * přijímač USB-A * adaptér USB-C * nabíjecí kabel * cestovní pouzdro * uživatelská dokumentace Záruka: 2 roky

    Poznámka výrobce:

    Logitech je světoznámý výrobce periferních zařízení pro počítače a další digitální zařízení. Společnost byla založena v roce 1981 ve Švýcarsku a nyní má pobočky po celém světě.

    Logitech je známý především svými myšmi, klávesnicemi, sluchátky, webkamerami a reproduktory. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vylepšily uživatelský zážitek a zvýšily produktivitu. Společnost se zaměřuje na inovace, design a kvalitu svých výrobků.

    Mezi nejpopulárnější produkty Logitechu patří myši G502 Hero, klávesnice K780, sluchátka G Pro X a webkamera C920. Logitech také vyvíjí a vyrábí produkty pro herní komunity, jako jsou herní myši, klávesnice a sluchátka.

    Stránky výrobce:

    https://www.logitech.com/cs-cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Připojení: 

    USB, Bluetooth

    Výbava: 

    Mikrofon

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA