Netgear 8PT POE++ MULTIGIG SMART SWITCH

Netgear 8PT POE++ MULTIGIG SMART SWITCH
 
Part Nr.

MS108TUP-100EUS

Kód zboží

1703018

Výrobce
Netgear
EAN

606449168112

Záruka
1 Doživotně

8PT POE++ MULTIGIG SMART SWCH

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Rozbočovač / přepínač hub a jiné síťové prvky)
Vaše cena  s RP*
8 396 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
10 159 Kč
Vaše cena bez DPH
8 396 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    8portový multigigabitový ethernetový Ultra60 PoE++Smart Switch NETGEAR - MS108TUP

    Počet zařízení, která jsou na pracovištích připojována k internetu, neustále roste. Nejedná se pouze o pracovní zařízení, ale také o nejrůznější přístroje, které si do práce přinášejí zaměstnanci. Aplikace, které na těchto zařízeních běží, mají často poměrně vysoké datové požadavky. Je proto žádoucí, aby především malé a střední firmy měly k dispozici takové síťové řešení, které i v případě připojení většího množství "externích" zařízení dokáže udržet kvalitu internetového připojení.

    Model MS108TUP je součástí řešení NETGEAR Total Network Solution, které v sobě spojuje nedávno uvedený router PR60X Pro, přístupové body Pro WiFi a cloudovou platformu Insight. Jednotné propojení mezi zařízeními umožňuje rychlejší nastavení a komplexnější správu, a tedy více času na práci.

    Součástí balení je integrované webové grafické rozhraní pro správu, nastavení a správa přepínače je však ještě pohodlnější prostřednictvím cloudové platformy pro správu NETGEAR Insight. Insight poskytuje komplexní vzdálenou konfiguraci a řešení problémů pro routery NETGEAR Pro, přístupové body Pro WiFi a přepínače s inteligentní cloudovou správou.

    Vlastnosti

    - 8 Multi-Gigabit (2,5G) ethernetových portů pro flexibilní a automaticky přizpůsobitelné kabelové připojení zařízení s vysokou šířkou pásma - okamžité připojení zařízení a poskytnutí každému zařízení přesně takové rychlosti, jakou potřebuje: 1G nebo 2,5G, automaticky.

    - 4 porty PoE++ (802.3bt 60W/port) a 4 porty PoE+ (802.3at 30W/port) umožňují připojit k síti více zařízení, která jsou současně napájena elektrickou energií.

    - pokročilé ovládání PoE pro jednotlivé porty zjednodušuje správu bezdrátových přístupových bodů, bezpečnostních IP kamer, LED osvětlení, bezpečnostních zámků dveří, zařízení IoT a dalších.

    - nepřetržité napájení PoE i při aktualizaci firmware nebo restartu softwaru.

    - energeticky účinný Ethernet (IEEE 802.3az) pro maximální úsporu energie - Nejnovější funkce pro úsporu energie včetně automatického přechodu na nižší režim napájení pro každý port, když je linka portu vypnutá nebo nečinná.

    - tichý provoz bez hluku ventilátoru.

    Počet portů PoE+(802.3at):

    4

    Počet portů PoE++(802.3bt):

    4

    Celkový výkon PoE:

    230 W

    Fyzické specifikace:

    Rozměry: ( šxhxv ) 210 x 140 x 40 mm

    Hmotnost : 0,9 kg


    Poznámka výrobce:

    Netgear, Inc. je americká počítačová síťová společnost se sídlem v San Jose v Kalifornii. Společnost byla založena v roce 1996 a specializuje se na výrobu a prodej různých produktů, jako jsou směrovače (routery), přepínače (switches), bezdrátové přístupové body (access points), síťové úložiště (NAS), síťové kamery (IP kamery) a další síťové příslušenství.

    Netgear je známý svými inovativními a spolehlivými produkty, které jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak i v podnikovém prostředí. Nabízí širokou škálu produktů, které pokrývají různé potřeby a požadavky uživatelů v oblasti sítí.

    Netgear je známý svou uživatelsky přívětivou konfigurací a správou sítě, což usnadňuje uživatelům nastavení a správu jejich domácích nebo podnikových sítí. Společnost také poskytuje technickou podporu a aktualizace firmwaru pro své produkty, aby udržela jejich bezpečnost a výkon na nejvyšší úrovni.

    Stránky výrobce:

    http://www.netgear.com

    Parametry

    Další funkce: 

    PoE napájení

    Počet LAN portů: 

    8

    POE standard: 

    POE+ 802.3at (až 30W)

    Rychlost sítě: 

    2.5Gbps

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA