NewStar mobilní stojan na obrazovku 32-75", 45kg, VESA 200x200 až 600x400 mm, černý

NewStar mobilní stojan na obrazovku 32-75", 45kg, VESA 200x200 až 600x400 mm, černý
 
Part Nr.

NM-M1700BL

Kód zboží

1576770

Výrobce
Neomounts
EAN

8717371447083

Záruka
60 Měsíců

Podlahový stojan NewStar, model NM-M1700BLACK, je pojízdný stojan pro ploché obrazovky do velikosti 75 "(191 cm). Tento pojízdný stojan je skvělou volbou pro úsporu místa nebo pro umístění na zeď, na strop nebo na stůl.

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
6 411 Kč
Vaše cena bez DPH
5 298 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Podlahový stojan NewStar, model NM-M1700BLACK, je pojízdný stojan pro ploché obrazovky do velikosti 75 "(191 cm). Tento pojízdný stojan je skvělou volbou pro úsporu místa nebo pro umístění na zeď, na strop nebo na stůl. - Držák je ručně výškově nastavitelný od 103 do 153 centimetrů. - Inovativní správa kabelů skrývá a směruje kabely z držáku na plochou obrazovku. Skryjte své kabely, aby byl stojan pěkný a uklizený. - Podlahový stojan NewStars, NM-M1700BL drží vaše TV, AV zařízení a dokonce skryje vaše kabely. - Kolečka umožňují stojanu přesunout jej tam, kde je potřebujete. Tento vozík snadno projede dveřmi a přes prahy. - NewStar NM-M1700BL má jeden otočný bod a je vhodný pro obrazovky do 75 "(191 cm). - Nosnost tohoto produktu je 45 kg - Stojan je vhodný pro obrazovky, které vyhovují vzorům otvorů VESA 200x200 až 600x400mm. - Veškerý instalační materiál je součástí produktu. - Záruka 5 let.

    Poznámka výrobce:

    Neomounts by NewStar je značka specializovaná na výrobu držáků a stojanů pro různá zařízení, včetně monitorů, televizí, projektorů, notebooků a tabletů. Společnost NewStar je nizozemský výrobce a dodavatel různých produktů pro montáž technologie a další ergonomická řešení.

    Produkty Neomounts jsou navrženy s důrazem na kvalitu, funkčnost a ergonomii. Nabízejí širokou škálu různých držáků a stojanů, které umožňují uživatelům přizpůsobit a optimálně uspořádat své pracovní prostředí. Držáky a stojany Neomounts umožňují snadnou montáž na stěny, stoly, strop nebo podlahu, což umožňuje uživatelům maximalizovat prostor a zároveň optimalizovat pozici a úhel, ve kterém používají svá zařízení.

    Neomounts se zaměřuje na poskytování inovativních a esteticky příjemných řešení, která jsou vhodná pro domácnosti, kanceláře, obchody a různé profesionální prostředí. Jejich produkty jsou oblíbené pro svou kvalitu, jednoduchost použití a širokou kompatibilitu s různými značkami zařízení.

    S produkty Neomounts by NewStar můžete vytvořit ergonomický a efektivní pracovní prostor, který bude přizpůsoben vašim potřebám a preferencím.

    Stránky výrobce:

    https://www.neomounts.com

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA