PS5 hra Call of Duty: Black Ops 6

PS5 hra Call of Duty: Black Ops 6
 
Part Nr.

0196388432110

Kód zboží

1722418

Výrobce
Activision
EAN

0196388432110

Záruka
24 Měsíců

Datum vydání: 25.10.2024 Zatímco válka v Zálivu velí celosvětovému centru pozornosti, do nejvyšších pater CIA pronikla temná tajná síla a označila každého, kdo se postaví na odpor, za zrá

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 955 Kč
Vaše cena bez DPH
1 616 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Datum vydání: 25.10.2024 Zatímco válka v Zálivu velí celosvětovému centru pozornosti, do nejvyšších pater CIA pronikla temná tajná síla a označila každého, kdo se postaví na odpor, za zrádce. Veterán z Black Ops Frank Woods a jeho tým, kteří byli vyhoštěni ze své agentury a země, která je kdysi oslavovala jako hrdiny, jsou pronásledováni vojenským strojem, který je vytvořil. KAMPAŇ Kampaň Black Ops 6 nabízí dynamickou hratelnost od okamžiku k okamžiku, která zahrnuje různé herní prostory se senzačními kulisami a akčními momenty, loupežemi s vysokými sázkami a špionážní činností s maskováním a dýkou. MULTIPLAYER V Black Ops 6 Multiplayer si hráči při spuštění otestují své dovednosti na 16 nových mapách, včetně 12 základních map 6v6 a 4 Strike map, které lze hrát 2v2 nebo 6v6. Navíc se hráči dočkají návratu tradičnějšího systému Prestige, většího a přínosnějšího než kdy předtím. ZOMBIE Black Ops 6 také znamená návrat Round-Based Zombies, oblíbeného režimu fanoušků, kde hráči budou při uvedení na trh sestřelovat hordy nemrtvých ve dvou zbrusu nových mapách. Po spuštění se hráči mohou těšit na ještě více vzrušujících map a převratných zážitků v multiplayeru i zombie.

    Poznámka výrobce:

    Activision je nadnárodní společnost v oblasti videoher se sídlem v Santa Monice v Kalifornii. Byla založena v roce 1979 a patří mezi největší a nejúspěšnější herní vydavatele na světě.

    Společnost se specializuje na vývoj, vydávání a distribuci videoher pro různé platformy, včetně konzolí, počítačů a mobilních zařízení. Mezi nejznámější a nejúspěšnější značky a série her od Activision patří Call of Duty, Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Guitar Hero a Skylanders.

    Activision také spolupracuje s řadou vývojářských studií po celém světě a často vydává hry ve spolupráci s dalšími renomovanými vydavateli, jako například Blizzard Entertainment, který je součástí Activision Blizzard. Společnost také organizuje různé herní soutěže a akce, včetně profesionálního e-sportu.

    Stránky výrobce:

    http://www.activision.com

    Zařazení produktu

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA