QNAP QXG-25G2SF-CX6 - 25GbE (2porty) PCIe karta; nízký profil; PCIe Gen4 x8

QNAP QXG-25G2SF-CX6 - 25GbE (2porty) PCIe karta; nízký profil; PCIe Gen4 x8
 
Part Nr.

QXG-25G2SF-CX6

Kód zboží

1621006

Výrobce
QNAP
EAN

4713213519066

Záruka
24 Měsíců
Záruka IČ
12 Měsíců

Síťová rozšiřující karta se dvěma porty 25 GbE. QXG-25G2SF-CX6 je vybavena řadičem SmartNIC NVIDIA Mellanox ConnectX®-6 Lx, podporuje PCIe Gen4 (zpětně kompatibilní s Gen3 / Gen2) a poskytuje přenosové rychlosti až 25 Gbps. Pomocí funkce Trunking portů ke

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
12.30 Kč , DPH:  21%  (Počítačové servery)
Vaše cena  s RP*
9 082 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
10 990 Kč
Vaše cena bez DPH
9 082 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Síťová rozšiřující karta se dvěma porty 25 GbE. QXG-25G2SF-CX6 je vybavena řadičem SmartNIC NVIDIA Mellanox ConnectX®-6 Lx, podporuje PCIe Gen4 (zpětně kompatibilní s Gen3 / Gen2) a poskytuje přenosové rychlosti až 25 Gbps. Pomocí funkce Trunking portů ke kombinaci více portů lze dosáhnout až 50 GbE pro zrychlení sdílení souborů a intenzivní přenos dat. Díky podpoře SR-IOV QXG-25G2SF-CX6 výrazně zvyšuje efektivitu sítě a je ideální pro I/O náročné a na latenci citlivé virtualizační aplikace a datová centra. Technické parametry *Řadič: NVIDIA Mellanox ConnectX-6 Lx *Konektor: SFP28 *PCIe rozhraní: PCIe Gen4 x8 (zpětně kompatibilní s Gen3 a Gen2) *Přenosové rychlosti: 25 Gbps / 10 Gbps *Podporované operační systémy: QTS / QuTS Hero (doporučujeme použít poslední verze); Windows (je vyžadován ovladač); Linux (je vyžadován ovladač) *Podporované QNAP NAS: Modely s alespoň jedním volným slotem PCIe *Držák: Předinstalovaný držák s nízkým profilem; držáky plné a specializované (pro vybrané QNAP NAS) jsou dodávány *Port a kabel: Kabel SFP28 DAC (1,5 M) nebo SFP28 OPTIC Transceiver *Podporuje 25G SerDes (NRZ)

    Poznámka výrobce:

    Společnost QNAP, která získala označení Poskytovatel kvalitních síťových zařízení, se věnuje poskytování komplexních řešení od vývoje softwaru, navrhování hardwaru až po vlastní výrobu. Se zaměřením na inovace v oblasti ukládání dat, sítí a chytrých videí se snažíme vybudovat technologický ekosystém využívající software založený na předplatném a diverzifikované kanály služeb. Společnost QNAP považuje NAS za více než pouhé úložiště a vytvořila cloudovou síťovou infrastrukturu, která uživatelům umožňuje pomocí jejich vlastních řešení QNAP hostovat a rozvíjet analýzy na bázi umělé inteligence, edge computing a integraci dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.qnap.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA