Samsung Ochranné pouzdro pro Galaxy Tab S9+/S9 FE+ Black

Samsung Ochranné pouzdro pro Galaxy Tab S9+/S9 FE+ Black
 
Part Nr.

EF-BX810PBEGWW

Kód zboží

1697474

Výrobce
Samsung
EAN

8806095119229

Záruka
24 Měsíců

Originální ochranné pouzdro se stojánkem pro Samsung Galaxy Tab S9+ Získejte pro svůj tablet Galaxy Tab S9+ dodatečnou vrstvu ochrany a stylu s pouzdrem, umožňujícím jeho pohodlné použití jak na výšku, tak na šíř

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 753 Kč
Vaše cena bez DPH
1 449 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Originální ochranné pouzdro se stojánkem pro Samsung Galaxy Tab S9+ Získejte pro svůj tablet Galaxy Tab S9+ dodatečnou vrstvu ochrany a stylu s pouzdrem, umožňujícím jeho pohodlné použití jak na výšku, tak na šířku. Na jeho zadní straně se navíc nachází šikovný stojánek, takže obsah na displeji budete moci sledovat i bez použití rukou. Důmyslný magnetický systém pouzdra zajistí jeho snadné připevnění i sundání, a rovněž přispěje k dalším možnostem přizpůsobení vašeho tabletu Galaxy Tab S9+. Ten vás tak bude moci provázet při různých příležitostech a rychle se sladí s vaší momentální náladou. Ochranné pouzdro váš tablet probudí hned, jak jej otevřete, takže budete moci rychle pokračovat tam, kde jste předtím skončili. Stejně tak automaticky zjistí, kdy jste jej zavřeli, a ihned přepne tablet do režimu spánku.

    Poznámka výrobce:

    Značka Samsung je jednou z největších a nejznámějších světových společností působících v oblasti elektroniky. Byla založena v roce 1938 v Jižní Koreji a od té doby se rozrostla na široké spektrum produktů a služeb.

    Samsung se proslavil především svými mobilními telefony, které jsou jedny z nejprodávanějších na světě. Společnost nabízí širokou škálu modelů a sérií, od levnějších až po vysoce výkonné a luxusní telefony. Samsung také vyrábí další elektroniku, jako jsou televizory, chladničky, pračky, klimatizace, kamery, monitory a mnoho dalšího.

    V oblasti spotřební elektroniky se Samsung vyznačuje inovativními funkcemi, moderním designem a vysokou kvalitou zpracování. Je považován za jednoho z lídrů na trhu a jeho produkty se těší mezinárodnímu uznání.

    Stránky výrobce:

    http://www.samsung.com/cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    *Náš největší dynamický AMOLED 2X displej *Trvalejší než kdy předtím a voděodolný (IP68) *Naše nejvýkonnější pero S *Bezkonkurenční výkon Snapdragon® 8 Gen 2 * 5G Operační systém: Android Procesor - typ: </B

    27 173 Kč 

    bez DPH

    32 879 Kč 

    s DPH