SanDisk Extreme PRO 128GB SDXC karta, UHS-II V60

SanDisk Extreme PRO 128GB SDXC karta, UHS-II V60
 
Part Nr.

SDSDXEP-128G-GN4IN

Kód zboží

1721552

Výrobce
SanDisk
EAN

619659202132

Záruka
30 Roky

Technické parametry Typ karty: SecureDigital Extreme Kapacita uložiště: 128 GB Rychlost čtení min. (MB/s): 280 Rychlost zápisu min. (MB/s): 100 Rychlostní kategorie: Class 10 UHS: UHS-II Video Class: V60 Paměťová karta SanDisk Extreme PRO 128 GB

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty nezaložené na mechanickém pohybu)
Autorský fond
90.00 Kč, DPH:  21%  (Paměťové médium (sazba 1.5/1GB))
Vaše cena  s RP* + AF*
1 337 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 617 Kč
Vaše cena bez DPH
1 337 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Technické parametry
    Typ karty: SecureDigital Extreme
    Kapacita uložiště: 128 GB
    Rychlost čtení min. (MB/s): 280
    Rychlost zápisu min. (MB/s): 100
    Rychlostní kategorie: Class 10
    UHS: UHS-II
    Video Class: V60

    Paměťová karta SanDisk Extreme PRO 128 GB
    Natáčejte výjimečná videa v rozlišení 6K a fotografujte v režimu nepřetržitého snímání a časosběrných snímků na spolehlivé karty SanDisk Extreme PRO® SDXC™ UHS-II s třídou Video Speed Class 60. Ukládejte více obsahu ve vysokém rozlišení díky kapacitě až 1 TB a obnovte si omylem smazané soubory využitím nabídky služby obnovy souborů RescuePRO® Deluxe na dva roky.

    Výjimečný záznam videa v rozlišení 6K

    Získejte výsledky na profesionální úrovni se záznamem s mimořádně vysokým rozlišením. Třída Video Speed Class 606 zaručuje minimální trvalou rychlost zápisu 60 MB/s, což stačí na záznam videa ve filmové kvalitě s rozlišením 6K1 ve standardním režimu záznamu. Snímejte úžasná videa v rozlišení 4K UHD1 ve standardním nebo zpomaleném režimu a v rozlišení Full HD1 v silně zpomaleném režimu, abyste získali zvláštní efekty, jaké potřebujete.

    Dostaňte ze svého fotoaparátu víc

    Získejte výjimečné výsledky při fotografování v režimu nepřetržitého snímání a časosběrných snímků s rychlostí snímání až 150 MB/s*. Ať už se rozhodnete fotit RAW snímky s bohatými detaily pro pozdější úpravu, nebo běžné soubory JPEG, karta SanDisk Extreme PRO® UHS-II s vámi udrží krok.

    Mimořádně rychlý přenos dat z karty

    Strávíte méně času přenášením souborů s fotografiemi a videy z karty díky přenosovým rychlostem až 280 MB/s9. Doplňte kartu čtečkou PRO-READER Multi Card značky SanDisk Professional a dosáhnete nejvyšší rychlosti a vysokého trvalého výkonu (prodává se samostatně).

    Poznámka výrobce:

    SanDisk je jednou z předních světových značek v oblasti flashové paměti a datového úložiště. Společnost byla založena v roce 1988 a sídlí v Kalifornii, USA. SanDisk se specializuje na výrobu a dodávku paměťových karet, USB flash disků, SSD (Solid State Drives) a dalších produktů týkajících se úložiště dat.

    SanDisk je známý pro své vysoké standardy kvality, spolehlivosti a rychlosti. Jejich produkty jsou široce používány jak ve spotřebitelské, tak i profesionální sféře. Například paměťové karty SanDisk jsou oblíbené mezi profesionálními fotografy pro svou vysokou spolehlivost a rychlé zápisové rychlosti.

    Společnost SanDisk také nabízí řadu produktů pro mobilní zařízení, jako jsou paměťové karty microSD, které umožňují rozšíření úložného prostoru v chytrých telefonech a tabletech. Produkty SanDisk jsou také často integrovány do různých zařízení, jako jsou fotoaparáty, herní konzole, notebooky atd.

    SanDisk se také podílí na vývoji technologií, jako je 3D NAND a flash paměťové čipy s vysokou kapacitou. V roce 2016 byla společnost SanDisk zakoupena americkou společností Western Digital, což zesílilo pozici značky na trhu s úložišti dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.sandisk.com

    Parametry

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    128GB

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA