SanDisk Professional G-DRIVE ArmorLock SSD 1TB M.2 1000MB/s USB-C 10Gbps Ultra-Rugged Encrypted Portable NVMe - Black

SanDisk Professional G-DRIVE ArmorLock SSD 1TB M.2 1000MB/s USB-C 10Gbps Ultra-Rugged Encrypted Portable NVMe - Black
 
Part Nr.

SDPS41A-001T-GBANB

Kód zboží

1690746

Výrobce
SanDisk
EAN

0718037891477

Záruka
3 Roky

Kompletní specifikace Kapacita 1 TB Rozhraní USB 3.2 Gen 2 Konektor USB-C Kompatibilita SYSTÉM macOS 10.15 a novější Windows® 10 a novější APLIKACE macOS 10.15 a novější iOS 15 a novější Android™ 11.x+ Rozměry (L x W x H) 134.37mm

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Externí drive)
Autorský fond
150.00 Kč, DPH:  21%  (HDD nezabud. (sazba 0.15/1GB <=1TB,0.10/1GB >1TB))
Vaše cena  s RP* + AF*
5 305 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
6 418 Kč
Vaše cena bez DPH
5 305 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Kompletní specifikace
    Kapacita
    1 TB
    Rozhraní
    USB 3.2 Gen 2
    Konektor
    USB-C
    Kompatibilita
    SYSTÉM

    macOS 10.15 a novější
    Windows® 10 a novější


    APLIKACE

    macOS 10.15 a novější
    iOS 15 a novější
    Android™ 11.x+
    Rozměry (L x W x H)
    134.37mm x 81.53mm x 18.54mm
    Součástí balení
    G-DRIVE ArmorLock SSD
    Kabel USB-C™
    Kabel USB-C na USB-A
    Průvodce rychlým nastavením

    Zabezpečení příští generace. Jednoduchost nové generace.

    Šifrovaný SSD disk G-DRIVE ArmorLock jsme vytvořili na základě technologie, která poskytuje revoluční ochranu dat. Její použití je neuvěřitelně jednoduché a nezpomaluje vás. Aplikace umožní odemknout a řídit přístup uživatelů k vašemu disku – není potřeba žádné heslo. Výkon na profesionální úrovni a velmi robustní prvky zajišťují odolnost, na kterou se můžete spolehnout. Je to zabezpečení příští generace s jednoduchostí nové generace.

    Hesla jsou věcí minulosti
    Pamatování si hesel, zadávání kódů a stahování softwaru vás zpomaluje. S technologií ArmorLock se klíčem stane váš telefon. Využíváme biometrické ověřování vašeho telefonu, které umožní snadný a rychlý přístup k obsahu pouhým klepnutím na tlačítko.

    Řízení přístupu
    Můžete snadno určit, kdo bude mít přístup k vašemu disku, a zajistit tak bezproblémovou a bezpečnou spolupráci. Posíláte SSD disk G-DRIVE ArmorLock uživateli, který se nachází jinde? Před odesláním stačí uživateli bezpečně udělit přístup k disku prostřednictvím vaší oblíbené služby pro zasílání zpráv nebo e-mailu.

    Automatické Odemknutí
    Získejte rychle přístup k důvěrným souborům na svém SSD disku G-DRIVE™ ArmorLock™ – stačí předem autorizovat svůj telefon nebo počítač. Pomocí funkce automatického odemknutí můžete svůj disk pohodlně automaticky odemknout z oprávněného telefonu nebo počítače.

    Robustní správa disku
    Aplikace ArmorLock umožní rychlé naformátování disku na některý z kompatibilních souborových systémů. Jakmile již nebudete obsah potřebovat, můžete pomocí funkce zabezpečeného vymazání disk snadno vymazat pouhým klepnutím na tlačítko. Máte obavy, že SSD disk G-DRIVE ArmorLock někde zapomenete? Aplikace vám ukáže na mapě, kde jste ho naposledy použili.

    Zabezpečení dat na vysoké úrovni
    SSD disk G-DRIVE ArmorLock je dodáván zcela zamčený. Přístup k němu získáte až po použití aplikace. Funkce Vysunutí disku disk odpojí a automaticky uzamkne – a tím se znepřístupní veškerý obsah. SSD disk G-DRIVE ArmorLock disponuje 256bitovým hardwarovým šifrováním AES-XTS vysoké úrovně a správou klíče NIST P-256 založenou na eliptických křivkách pro efektivní ochranu dat bez snížení rychlosti.

    Profesionální výkon
    SSD disk G-DRIVE ArmorLock má chlazené hliníkové jádro rozptylující teplo, které ho odvádí od interního disku. To pomáhá minimalizovat tepelné ztráty výkonu, abyste během přenosu dosahovali neměnných, profesionálních přenosových rychlostí až 1 000 MB/s při čtení a 1 000  MB/s při psaní2.

    Odolnost a vysoká výdrž
    Velmi odolný SSD disk G-DRIVE ArmorLock přináší odolnost profesionální třídy, na niž se můžete spolehnout. Máte jistotu, že se mu nic nestane díky ochraně proti pádu až ze 3 metrů, 450kg odolnosti proti nárazu a odolnosti proti prachu a vodě podle normy IP67.

    Poznámka výrobce:

    SanDisk je jednou z předních světových značek v oblasti flashové paměti a datového úložiště. Společnost byla založena v roce 1988 a sídlí v Kalifornii, USA. SanDisk se specializuje na výrobu a dodávku paměťových karet, USB flash disků, SSD (Solid State Drives) a dalších produktů týkajících se úložiště dat.

    SanDisk je známý pro své vysoké standardy kvality, spolehlivosti a rychlosti. Jejich produkty jsou široce používány jak ve spotřebitelské, tak i profesionální sféře. Například paměťové karty SanDisk jsou oblíbené mezi profesionálními fotografy pro svou vysokou spolehlivost a rychlé zápisové rychlosti.

    Společnost SanDisk také nabízí řadu produktů pro mobilní zařízení, jako jsou paměťové karty microSD, které umožňují rozšíření úložného prostoru v chytrých telefonech a tabletech. Produkty SanDisk jsou také často integrovány do různých zařízení, jako jsou fotoaparáty, herní konzole, notebooky atd.

    SanDisk se také podílí na vývoji technologií, jako je 3D NAND a flash paměťové čipy s vysokou kapacitou. V roce 2016 byla společnost SanDisk zakoupena americkou společností Western Digital, což zesílilo pozici značky na trhu s úložišti dat.

    Stránky výrobce:

    http://www.sandisk.com

    Parametry

    Kapacita: 

    Kapacita

    Kapacita datového úložiště.

    1TB

    Připojení: 

    USB-C

    Verze rozhraní: 

    USB 3.1 (10Gbps)

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA