SodaStream DUO výrobník sody, mechanický, plastová láhev, skleněná láhev, bombička s CO2

SodaStream DUO výrobník sody, mechanický, plastová láhev, skleněná láhev, bombička s CO2
 
Part Nr.

42004918

Kód zboží

1737292

Výrobce
Sodastream
EAN

8719128118352

Záruka
12 Měsíců

Unikátní výrobník s plastovými i skleněnými lahvemiJedná se o první technologii, která revolučně kombinuje skle­něnou i plasto­vou lahev. Obě po pohodlném umytí v myčce m

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 915 Kč
Vaše cena bez DPH
2 409 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Unikátní výrobník s plastovými i skleněnými lahvemi

    Jedná se o první technologii, která revolučně kombinuje skle­něnou i plasto­vou lahev. Obě po pohodlném umytí v myčce můžete opakovaně používat. S naším přístrojem zažijete nový rozměr přípravy domácí sodovky a okouzlí vás i jeho vzhled. SodaStream DUO vyhrál prestižní cenu Red Dot Award za vynikající design. Jeho kompaktnímu tělu v elegantní černé barvě dominuje kovový výklopný držák na lahve. Díky tomu je příprava a perlení vašich ná­pojů jednoduš­ší než kdy dřív. Navíc i tento výrobník funguje bez elektrického proudu či jiných zdrojů napájení. Proto jej bez problémů umístíte kamkoliv si budete přát, aniž by mu vaše bytové zařízení překáželo.

    Jedinečná přeměna kohoutkové vody ve výbornou perlivou sodovku
    Stisknutím jednoho tlačítka na hlavici výrobníku SodaStream DUO si určíte intenzitu bublinek. Během několika sekund získáte jemně, středně nebo výrazně perlivou sodovku. Je ihned připravena k pití v podobě, jakou máte nejraději. Se SodaStream DUO tak uděláte jednou pro vždy tečku za nošením a následným skladováním těžkých lahví s perlivou vodou z obchodů. U doma připravovaných per­livých ochuce­ných i neochucených ná­pojů máte vždy jistotu čerstvosti. Kromě toho, že vás osvěží, ušetříte peníze i přírodu.

    Domácí limonáda a příchutě k vylepšení vaší sodovky o třídu výš
    Se SodaStream DUO si pohodlně připravíte řadu naperlených, ochucených i neochucených nealkoholických ná­pojů. Stačí si vybrat z velkého množství SodaS­tream příchutí a vaše chuťové pohárky budou jásat. Osvěžíte se příchutěmi Pepsi, Mirinda, 7up ne­bo Zeleného čaje s jahodami. Nakopne vás Energy drink či trendy příchuť Itali­an Spritzu. Po­kud si přidáte do své domácí sodovky kousky ovoce a led, získáte výbornou, zdravou, domácí limonádu. Ideální k doplnění pitného režimu především v parných letních dnech.

    Co je v krabici

    Výrobník perlivé vody DUO

    Opakovaně použitelná plastová lahev na vodu bez obsahu BPA vhodná do myčky na nádobí

    Skleněná karafa s obsahem 1 l vhodná do myčky na nádobí

    1 bombička s CO2 potravinářským plynem, připraví až 80 l sodovky


    Poznámka výrobce:

    Sodastream je mezinárodní společnost specializující se na výrobu domácích zařízení pro přípravu perlivých nápojů. Byla založena v roce 1903 v Izraeli a od té doby se stala jednou z předních značek v oblasti domácího karbonizování nápojů.

    Hlavním výrobkem značky Sodastream je karbonizátor, který umožňuje přidat bubliny do vody či jiných nápojů přímo ve vašem domě. Stačí naplnit láhev s vodou, připojit ji k zařízení a jednoduše stisknout tlačítko pro karbonizaci. Tím se vytvoří bublinky a voda se stává perlivou. Sodastream nabízí také širokou škálu příchutí sirupů, které lze přidat do perlivé vody a vytvořit si vlastní osvěžující nápoje.

    Značka Sodastream se zaměřuje na udržitelnost a snižování spotřeby plastových lahví. Používáním jejich zařízení můžete snížit množství plastového odpadu, který vzniká z láhví, a přispět k ochraně životního prostředí.

    Produkty Sodastream jsou široce dostupné a oblíbené po celém světě. Společnost se snaží inovovat a přichází s různými modely karbonizátorů, designy a funkcemi, aby uspokojila potřeby zákazníků.

    Stránky výrobce:

    https://www.sodastream.cz

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA