Synology Virtual DSM licence

Synology Virtual DSM licence
 
Part Nr.

Virtual DSM

Kód zboží

1650091

Výrobce
Synology
EAN

4711174722389

Záruka
24 Měsíců

Pomocí licence Synology Virtual DSM je možné spustit systém Virtual DSM v aplikaci Virtual Machine Manager a používat kompletní nabídku funkcí nabízených standardním systémem DiskStation Manager, a to včetně souborových služeb a přídavných aplikací. Ap

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
12.30 Kč , DPH:  21%  (Počítačové servery)
Vaše cena  s RP*
3 369 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 077 Kč
Vaše cena bez DPH
3 369 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Pomocí licence Synology Virtual DSM je možné spustit systém Virtual DSM v aplikaci Virtual Machine Manager a používat kompletní nabídku funkcí nabízených standardním systémem DiskStation Manager, a to včetně souborových služeb a přídavných aplikací. Aplikace Virtual Machine Manager umožňuje používat funkce jako High Availability, ultra rychlé pořizování snímků a plány ochrany, které pomáhají prodloužit provozuschopnost systému a zvýšit flexibilitu při správě.

    Licenční plán
    Každý balíček licence systému Virtual DSM přidá do aplikace Virtual Machine Manager jednu instanci systému Virtual DSM. Licence podporuje upgradování systému Virtual DSM po dobu tří let.

    • Tento licenční balíček nelze po otevření vrátit.
    • Před zakoupením licenčního balíčku zkontrolujte kompatibilitu svého zařízení Synology NAS s aplikací Virtual Machine Manager.
    • Tento licenční balíček lze najednou použít pouze pro jeden produkt Synology.
    • Tento licenční balíček slouží k prodloužení podpory upgradu systému Virtual DSM existující instance.

    Aktivace a mapování
    V aplikaci Virtual Machine Manager přejděte do nabídky Licence > Virtual DSM a klikněte na možnost Přidat. Při přidání licence musí být zařízení Synology NAS připojeno k internetu.

    Období pro upgrade
    Každá licence systému Virtual DSM obsahuje 3leté období pro upgrade balíčku systému Virtual DSM. Období pro upgrade můžete prodloužit aktivací nového licenčního klíče pro systém Virtual DSM.

    Více informací se dozvíte na stránkách výrobce: https://www.synology.com/cs-cz/products/VDSM_License_Pack


    Poznámka výrobce:

    Synology je společnost se sídlem v Tchaj-wanu, která se specializuje na vývoj a výrobu sítových úložišť dat (NAS - Network Attached Storage) a řešení pro správu dat. Byla založena v roce 2000 a rychle se stala předním světovým dodavatelem NAS zařízení.

    Synology NAS poskytují uživatelům jednoduchý a efektivní způsob ukládání, sdílení a zálohování dat. Zařízení Synology jsou vybavena pokročilými funkcemi, jako je automatické zrcadlení dat (RAID), vysoká úroveň datového zabezpečení, flexibilní správa uživatelů a přístupových práv, rozšířitelnost úložného prostoru a podpora různých síťových protokolů.

    Společnost se také zaměřuje na vývoj různých aplikací a softwarových řešení, která zvyšují hodnotu NAS zařízení. Tyto aplikace zahrnují například cloudové služby, zabezpečení a monitorování, mediální streamování, virtualizační a firemní řešení.

    Synology NAS jsou oblíbené pro svou jednoduchou a intuitivní uživatelskou rozhraní, širokou podporu aplikací a rozsáhlý ekosystém doplňků a rozšíření. Společnost také poskytuje pravidelné aktualizace firmwaru a technickou podporu, aby zajistila bezpečnost a spolehlivost svých produktů.

    Stránky výrobce:

    https://www.synology.com/cs-cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA