Synology Virtual Machine Manager Pro 3N-1Y

Synology Virtual Machine Manager Pro 3N-1Y
 
Part Nr.

VMMPRO-3NODE-S1Y

Kód zboží

1543836

Výrobce
Synology
EAN

4711174722396

Záruka
24 Měsíců

Aplikace VMM Pro umožňuje spustit v zařízení Synology NAS několik virtuálních počítačů se systémy Windows, Linux a Virtual DSM. Na základě virtualizačního clusteru, flexibilní distribuce ha..

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
12.30 Kč , DPH:  21%  (Počítačové servery)
Vaše cena  s RP*
3 381 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 091 Kč
Vaše cena bez DPH
3 381 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

     Aplikace VMM Pro umožňuje spustit v zařízení Synology NAS několik virtuálních počítačů se systémy Windows, Linux a Virtual DSM. Na základě virtualizačního clusteru, flexibilní distribuce hardwarových prostředků, migrace virtuálních počítačů mezi hostiteli bez přerušení a provádění pravidelných snímků a replikací pro zálohování virtuálních počítačů pomáhá uživatelům s integrací a správou více zařízení Synology NAS a klade si za cíl vybudování efektivního a bezpečného virtualizačního prostředí.

    Virtualizovaná struktura zcela nové aplikace VMM Pro významně zvyšuje efektivitu práce i úroveň ochrany. Důmyslně navržený cluster umožňuje firmám v jednom rozhraní spravovat několik zařízení NAS a pracovní virtuální počítače rozmístěné na různých zařízeních NAS a pomáhá pracovníkům IT jednoduše vytvářet plány ochrany pomocí snímků a vzdálené replikace v rámci clusteru. Kromě toho, že umožňuje uživatelům provádět snímky a replikaci virtuálních počítačů za pouhých několik sekund, nabízí aplikace VMM Pro ještě rozšířené funkce, jako je například High Availability. High Availability zmírňuje problémy spojené s narušením služeb a maximalizuje dostupnost virtuálního počítače pomocí bezproblémového nastavení. Každé zařízení Synology NAS s podporou aplikace VMM Pro nabízí 30denní bezplatné zkušební období a společnost Synology vás zve k vyzkoušení rozšířených funkcí aplikace VMM přizpůsobených pro firmy. 

    Mezi klíčové funkce aplikace Virtual Machine Manager Pro patří:

    • Clusterová infrastruktura

      • Pomocí aplikace VMM můžete vytvořit clusterovou infrastrukturu až ze sedmi zařízení Synology NAS. Možnosti clusterů VMM Pro umožňují migraci a flexibilní škálovatelnost pro vyrovnání zátěže a přidělení zdrojů.

    • Kompletní ochrana virtuálních počítačů:

      • Funkce snímků a plánů ochrany nabízené aplikací VMM umožňují klonovat a obnovit virtuální počítače za pouhých několik sekund. Máte jistotu, že dokážete napravit jakoukoli lidskou chybu nebo závadu hardwaru.

    • Migrace za chodu

      • Poznámka výrobce:

        Synology je společnost se sídlem v Tchaj-wanu, která se specializuje na vývoj a výrobu sítových úložišť dat (NAS - Network Attached Storage) a řešení pro správu dat. Byla založena v roce 2000 a rychle se stala předním světovým dodavatelem NAS zařízení.

        Synology NAS poskytují uživatelům jednoduchý a efektivní způsob ukládání, sdílení a zálohování dat. Zařízení Synology jsou vybavena pokročilými funkcemi, jako je automatické zrcadlení dat (RAID), vysoká úroveň datového zabezpečení, flexibilní správa uživatelů a přístupových práv, rozšířitelnost úložného prostoru a podpora různých síťových protokolů.

        Společnost se také zaměřuje na vývoj různých aplikací a softwarových řešení, která zvyšují hodnotu NAS zařízení. Tyto aplikace zahrnují například cloudové služby, zabezpečení a monitorování, mediální streamování, virtualizační a firemní řešení.

        Synology NAS jsou oblíbené pro svou jednoduchou a intuitivní uživatelskou rozhraní, širokou podporu aplikací a rozsáhlý ekosystém doplňků a rozšíření. Společnost také poskytuje pravidelné aktualizace firmwaru a technickou podporu, aby zajistila bezpečnost a spolehlivost svých produktů.

        Stránky výrobce:

        https://www.synology.com/cs-cz

    Parametry

    licence: 

    1

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA