Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & Grill fritéza, 2700 W, horkovzdušná, duální, 5.2 l + 3.1 l, displej

Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & Grill fritéza, 2700 W, horkovzdušná, duální, 5.2 l + 3.1 l, displej
 
Part Nr.

EY905D10

Kód zboží

1733934

Výrobce
TEFAL
EAN

3045380024236

Záruka
12 Měsíců

Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & GrillZažijte rychlou a zdravou přípravu s horkovzdušnou fritézou Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & Grill. Disponuje výkonem 2 700 W a má nepři

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
4 504 Kč
Vaše cena bez DPH
3 722 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & Grill

    Zažijte rychlou a zdravou přípravu s horkovzdušnou fritézou Tefal EY905D10 Dual Easy Fry & Grill. Disponuje výkonem 2 700 W a má nepřilnavý povrch. S technologií Extra-Crisp bude příprava lahodných a křupavých receptů trvat pouhých pár minut, a to vše bez nutnosti přidávání tuku. K dispozici je 8 přednastavených programů včetně nastavení pro hranolky, sušení i zeleninu. Přístroj má pohodlnou regulaci teploty. Ovládání je intuitivní s digitálním panelem a displejem. Vyzkoušejte zdravé grilování, fritování horkým vzduchem, opékání, prudké zapékání bez vaší pomoci.

    K dispozici jsou 2 nádoby pro fritování a grilování zároveň. Hlavní fritovací koš má objem 5,2 litrů, který je ideální pro pečené kuře. Menší koš má objem 3,1 litrů a je skvělý pro menší porce nebo přílohy. Nádoba s nepřilnavým povrchem usnadní čištění. Během provozu svítí světelná signalizace. S časovačem můžete mít dokonalý přehled o konci vaření. S mobilní aplikací získáte přístup do exkluzivní nabídky receptů, včetně snídaní, nápojů a dezertů. Součástí balení je grilovací mřížka.

    Kompletní menu
    S XXL nádobou zvládnete připravit hlavní chod i přílohu najednou. Efektivní příprava zkrátí dobu vaření. V jedné nádobě můžete grilovat steaky a v druhé zeleninu.

    Velký objem
    Hlavní fritovací koš disponuje dostatečným objemem 5,2 litrů, se kterým zvládnete připravit hostinu pro celou rodinu. Menší koš má objem 3,1 litru pro menší porce. Dvě nádoby s velkou kapacitou oceníte během pořádání rodinných oslav i večírků s přáteli.

    Automatické recepty
    Vyzkoušejte 8 přednastavených programů pro hranolky, kuře, zeleninu, ryby, dezerty, sušení, ruční režim a gril. Více možností najdete v on-line kuchařce Easy Fry. Naskenujte QR kód pomocí mobilního telefonu a objevte nové recepty.

    Ekonomický provoz
    Fritéza s pokročilou technologií má nižší spotřebu energie až o 70 %, zároveň zvládá přípravu o 40 % rychleji než konvekční trouby Tefal.

    Technologie Extra-Crisp
    Vychutnejte si křupavé a dozlatova opečené hranolky, kuře a další speciality. K použití stačí použít až o 99 % méně tuku nebo ho vůbec nepřidávat. Ochutnejte své smažené favority ve zdravější formě.

    Mobilní aplikace
    Bezplatná mobilní aplikace vás vtáhne do světa neomezených nápadů. Vyzkoušejte bohatou nabídku receptů s přípravou do 15 minut. Oblíbené smažené speciality budou díky horkému vzduchu dokonale propečené a křupavé.

    Specifikace

    Parametry
    Příkon fritézy2700 W
    Typ fritováníHorký vzduch
    Materiál nádobyNepřilnavý povrch
    DisplejAno
    Časovač/minutkaAno
    Světelná signalizaceAno
    Regulace teplotyAno
    Objem fritovacího koše5,2 l + 3,1 l
    DuálníAno
    Rozměry výrobku
    Šířka výrobku40.2 cm
    Výška výrobku30.5 cm
    Hloubka výrobku41.8 cm
    Hmotnost výrobku7.8 kg

    Poznámka výrobce:

    Tefal je francouzská značka, která je jedním z předních výrobců kuchyňských spotřebičů a nádobí. Byla založena v roce 1956 a je známá svými inovativními technologiemi a vysokou kvalitou svých produktů.

    Tefal je nejznámější svou nepřilnavou povrchovou úpravou, kterou vyvinul a která se stala standardem ve vaření. Tato technologie umožňuje snadné vaření a pečení bez přilnavosti a minimalizuje potřebu používat tuk nebo olej. Tefal nabízí širokou škálu pánví, hrnců, pekáčů a dalšího kuchyňského nádobí s tímto speciálním povrchem.

    Kromě pánví a hrnců Tefal také vyrábí kuchyňské spotřebiče, jako jsou fritézy, mixéry a různé elektrické přístroje pro přípravu jídel. Tyto spotřebiče jsou navrženy tak, aby byly efektivní, uživatelsky přátelské a snadno se čistily.

    Stránky výrobce:

    https://www.tefal.cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA