Tescoma myDRINK

Tescoma myDRINK

Poslední kusy

Part Nr.

308610.00

Kód zboží

1021083

Výrobce
Tescoma
Záruka
36 Měsíců

Tescoma myDRINK, výrobník sycených nápojů

Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 549 Kč
Vaše cena bez DPH
2 107 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Máme pro vás unikátní výrobek na domácí přípravu sody, který na rozdíl od ostatních zvládne připravit i sycené nápoje z čerstvě vymačkaných citrusových plodů, domácí zeleninové nápoje, limonády a dokonce i šumivý sekt, vinné střiky a osvěžující long drinky.

    Všechny nápoje připravené ve výrobníku myDRINK jsou bohatě sycené a dokonale promíchané s bublinkami, mají přirozeně intenzivní chuť a můžete je rovnou podávat.

    Jak jsme to dokázali? Příprava sody i ochucených nápojů přímo v láhvi je možná díky unikátnímu uzávěru se 2 odvzdušňovacími ventily:
    -    modrý ventil je určený pro rychlé odvzdušnění sody, která při otevření ventilu nepění
    -    šedý ventil pro pomalé a kontrolované odvzdušnění všech ostatních ochucených nápojů, které vám tak nikdy "nevypění".

    Výrobník sycených nápojů myDRINK má elegantní design, špičkové provedení a dodáváme ho s unikátním odšťavňovačem/nálevkou, která přijde vhod pro pohodlné vymačkání čerstvé šťávy z citrusových plodů přímo do láhve.

    Odšťavňovač s nálevkou je původní myšlenkou Centra aplikovaného vývoje a designu TESCOMA a s podobným řešením se na trhu nesetkáte!

    Výrobník sycených nápojů je dodáván s lahví pro přípravu 850 ml syceného nápoje a velkou bombičkou s náplní CO2 pro přípravu až 85 l nápojů.

    Pokud se ptáte na příslušenství, náhradní bombička i náhradní láhev myDRINK jsou prodávány i samostatně. Prázdnou bombičku pro přípravu sycených nápojů myDRINK je možné za plnou vyměnit pouze v prodejních centrech TESCOMA.

    K výrobě jsme použili výhradně kvalitní odolné materiály pro přípravu nápojů pod tlakem a proto vám na výrobek můžeme poskytnout prodlouženou záruku 3 roky.

    Poznámka výrobce:

    Tescoma je česká značka založená v roce 1992, specializující se na výrobu kuchyňských potřeb a domácího vybavení. Společnost sídlí ve Zlíně a rychle si získala mezinárodní renomé díky kvalitním, designově propracovaným a inovativním produktům. Tescoma nabízí široký sortiment výrobků, včetně nádobí, nožů, náčiní a pomůcek pro vaření a pečení. Je známá svým důrazem na funkčnost, estetiku a použitelnost, a mnoho jejích produktů získalo mezinárodní ocenění za design. Značka má zastoupení ve více než 100 zemích světa.

    Stránky výrobce:

    https://www.tescoma.cz

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA