TP-Link Tapo C120

TP-Link Tapo C120
 
Part Nr.

Tapo C120

Kód zboží

1727085

Výrobce
TP-Link
EAN

4895252503357

Záruka
24 Měsíců

TP-Link Tapo C120 - Domácí bezpečnostní Wi-Fi vnitřní/venkovní kamera

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
12.00 Kč , DPH:  21%  (Bezpečnostní kamery všechny bezpečnostní a zálohov)
Vaše cena  s RP*
1 038 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 256 Kč
Vaše cena bez DPH
1 038 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Zařízení můžete použít uvnitř nebo venku díky IP66 ochraně. Kamera má barevné noční vidění a vysoké rozlišení pro dokonalý obraz. Nechybí zde ani AI detekce, zvukový a světelný alarm a cloudové úložiště.

    TP-Link Tapo C120

    Klíčové vlastnosti

    • Monitorování uvnitř i venku 24/7 - Umístěte svou kameru do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, na dvorek nebo před vchodové dveře, abyste měli nepřetržitý dohled, a to díky konstrukci odolné proti povětrnostním vlivům IP66: ve dne, v noci, za deště i za slunečného počasí.
    • Barevné noční vidění 2K - Díky integrovanému snímači světla zachycuje kamera C120 při slabém osvětlení obraz v neuvěřitelně vysokém rozlišení a barevných detailech až do vzdálenosti 30 metrů - uvidíte víc, než je pouhým okem vidět!
    • Zřetelnost 2K rozlišení během dne - Když jde o ochranu vašeho domova, záleží na detailech! Rozlišení 2K QHD přesahuje tradiční FullHD 1080p, takže žádný detail nezůstane nezaznamenán nebo rozmazán.
    • Vestavěné duální reflektory - S duálními reflektory Tapo C120 proniknete tmou a slabým osvětlením a získáte lepší zážitek ze sledování v noci, přičemž se stále zobrazuje v plných barvách.
    • Velmi snadná a bezproblémová instalace - Instalace a montáž jsou díky silné a nastavitelné magnetické základně modelu C120 hračkou, zatímco 3 metrový napájecí kabel vám poskytuje flexibilitu při umístění prakticky kdekoli.
    • Volitelná neviditelná infračervená světla - Pokud červené infračervené diody odvádějí pozornost vás, vašich dětí nebo domácích zvířat, můžete přepnout do neviditelného infračerveného režimu a pokračovat v monitorování po celou noc, ale bez červeného infračerveného indikátoru.
    • BEZPLATNÁ chytrá AI detekce - Inteligentní technologie AI detekuje a identifikuje osoby, domácí zvířata a vozidla a posílá vám pouze relevantní oznámení, přičemž se účinně vyhýbá zbytečným upozorněním.
    • Přizpůsobitelný zvukový a světelný alarm - Nahrajte si vlastní zvuk, který použijete jako alarm, a nastavte si jas reflektoru podle svých preferencí, abyste získali zcela přizpůsobený poplašný systém, který odradí vetřelce.
    • Plně duplexní obousměrný zvuk - Poslouchejte a mluvte s hosty, řidiči dodávek a domácími mazlíčky na druhé straně kamery s lepší čistotou díky špičkovému mikrofonu a reproduktorům kamery Tapo C120.
    • Zabezpečené lokální a cloudové úložiště - Mějte až 512 GB záznamu nepřetržitě uloženého na kartě microSD (prodává se samostatně) nebo si vyberte naši předplacenou službu Tapo Care Cloud, která nejen ukládá 30denní historii videozáznamů, ale poskytuje také další výhody, jako jsou oznámení o činnostech .
    • Kompatibilita s Amazon Alexa a Google Home - Převezměte velení díky možnosti hlasového ovládání prostřednictvím oblíbených zařízení třetích stran, jako jsou Amazon Alexa a Google Home, což vám umožní snadno spravovat zařízení Tapo C120 a užívat si skutečné hands-free ovládání.
    • Detekce překročení nastavených zón - Ručně nastavte zóny zákazu vstupu prostřednictvím bezplatné aplikace Tapo Care a poté buďte okamžitě upozorněni, pokud je v této omezené oblasti nebo v jejím okolí detekován pohyb.

    Obsah balení

    • Zařízení
    • USB napájecí adaptér
    • Quick Start Guide
    • Montážní šrouby
    • Montážní šablona
    • Kovová destička
    • Montážní hmoždinky
    • 3 metrový Type-C kabel
    • Kabelové příchytky

    Poznámka výrobce:

    TP-Link je čínská společnost zaměřující se na výrobu a prodej síťových zařízení. Byla založena v roce 1996 a v současnosti patří mezi přední světové dodavatele síťových produktů pro domácnosti a podniky.

    TP-Link nabízí širokou škálu zařízení zahrnujících routery, přepínače, adaptéry, repeatery, síťové kamery, IP telefony a další produkty pro bezdrátová a kabelová připojení. Společnost se zaměřuje na vysokou kvalitu, dostupnost a snadnou použitelnost svých produktů.

    TP-Link se vyznačuje inovativními funkcemi a technologiemi, jako je například Beamforming pro zlepšení pokrytí signálu WiFi, konfigurace OneMesh pro rozšíření WiFi sítě a správa pomocí aplikace pro chytré telefony. TP-Link také podporuje různé standardy, včetně WiFi 6 (802.11ax) a PoE (Power over Ethernet).

    Společnost TP-Link získala širokou základnu zákazníků po celém světě a její produkty jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak u malých a středních firem. TP-Link se také vydal cestou ekologického a energeticky úsporného designu svých zařízení.

    TP-Link je považován za spolehlivou a cenově dostupnou značku ve svém odvětví a pokračuje ve snaze rozšiřovat svou nabídku a inovovat v oblasti síťových řešení.

    Stránky výrobce:

    https://www.tp-link.com/cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA