TP-Link Tapo L535E, Chytrá Wi-Fi LED žárovka barevná, 2500-6500K, E27

TP-Link Tapo L535E, Chytrá Wi-Fi LED žárovka barevná, 2500-6500K, E27
 
Part Nr.

Tapo L535E

Kód zboží

1718607

Výrobce
TP-Link
EAN

4895252502763

Záruka
24 Měsíců

Tapo L535E je stmívatelná žárovka s paticí E27 disponující 16 miliony barvami a chytrými funkcemi. Díky světelnému toku 1055 lm a vyzařovacímu úhlu 220° dokáže nahradit klasickou žárovku s příkonem 75W a to se spotřebou pouhých 8.6 W ! Udávaná životnos..

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
3.00 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená do 1 kg)
Vaše cena  s RP*
411 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
497 Kč
Vaše cena bez DPH
411 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Tapo L535E je stmívatelná žárovka s paticí E27 disponující 16 miliony barvami a chytrými funkcemi. Díky světelnému toku 1055 lm a vyzařovacímu úhlu 220° dokáže nahradit klasickou žárovku s příkonem 75W a to se spotřebou pouhých 8.6 W! Udávaná životnost žárovky činí 25 000 hodin. Kromě standardního bílého světla o teplotě 2500-6500K dokáže žárovka svítit různými barvami díky diodám RGB.

    Tapo L535E

    Seznamte se s Matter

    Matter je sjednodující standard konektivity, který přináší bezproblémovou komunikaci mezu různými zařízeními IoT napříč platformami. Využijte plný potenciál své chytré domácnosti s produkty Tapo Matter.

    Tapo L535E

    Ovládání z celého světa

    Ovládejte osvětlení své domácnosti odkudkoliv pomocí aplikace Tapo pro iOS nebo Android.

    Široké možnosti ovládání

    Jednoduše připojte chytrou žárovku k domácí Wi-Fi síti a ovládejte pomocí aplikace Tapo kdekoliv se pohybujete. Nepotřebujete žádné další ovládací prvky. Žárovka podporuje také hlasové ovládání Amazon Alexa, Apple Siri a Google Assistant. Lze ji stmívat, měnit barvy a rozsvěcovat ručně nebo na základě nastavitelných časových rozvrhů.

    Tapo L535E

    Vaše Tapo zařízení je možné ovládat ve skupinách. Jedním kliknutím tak můžete např. rozsvítit celý byt. Při doplnění systému chytré domácnosti o Tapo Hub můžete k ovládání využít také Smart tlačítko nebo různé senzory.

    Tapo L535E

    Plán a časovač - Vydejte se na dovolenou s klidem

    Bojíte se nezvaných hostů ve vaší domácnosti v době nepřítomnosti, např. když jste na dovolené nebo v práci, na výlětě apod.? Nastavte si automatické rozsvěcení a zhasínání podle časového rozvrhu! Stejně tak si můžete např. zpříjemnit probouzení nastavením automatického rozsvícení s nižší intenzitou světla.

    Obsah balení

    • Chytrá žárovka
    • Uživatelská příručka

    Poznámka výrobce:

    TP-Link je čínská společnost zaměřující se na výrobu a prodej síťových zařízení. Byla založena v roce 1996 a v současnosti patří mezi přední světové dodavatele síťových produktů pro domácnosti a podniky.

    TP-Link nabízí širokou škálu zařízení zahrnujících routery, přepínače, adaptéry, repeatery, síťové kamery, IP telefony a další produkty pro bezdrátová a kabelová připojení. Společnost se zaměřuje na vysokou kvalitu, dostupnost a snadnou použitelnost svých produktů.

    TP-Link se vyznačuje inovativními funkcemi a technologiemi, jako je například Beamforming pro zlepšení pokrytí signálu WiFi, konfigurace OneMesh pro rozšíření WiFi sítě a správa pomocí aplikace pro chytré telefony. TP-Link také podporuje různé standardy, včetně WiFi 6 (802.11ax) a PoE (Power over Ethernet).

    Společnost TP-Link získala širokou základnu zákazníků po celém světě a její produkty jsou oblíbené jak u domácích uživatelů, tak u malých a středních firem. TP-Link se také vydal cestou ekologického a energeticky úsporného designu svých zařízení.

    TP-Link je považován za spolehlivou a cenově dostupnou značku ve svém odvětví a pokračuje ve snaze rozšiřovat svou nabídku a inovovat v oblasti síťových řešení.

    Stránky výrobce:

    https://www.tp-link.com/cz

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA