TrueLife HairDryer D9

TrueLife HairDryer D9
 

-9%

Part Nr.

TLHDMHDD9NNBA

Kód zboží

1723462

Výrobce
TrueLife
EAN

8595724900382

Záruka
24 Měsíců

TrueLife HairDryer D9 – Profesionální péče o vaše vlasy Vlasy jsou korunou krásy, proto jim dopřejte tu nejlepší péči jako ze salonu. Prémiový fén s ionizátorem TrueLife HairDryer D9 se o vaš

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Běžná prodejní cena s DPH
3 229 Kč
Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
Vaše cena s DPH
2 952 Kč
Vaše cena bez DPH
2 440 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    TrueLife HairDryer D9 – Profesionální péče o vaše vlasy

    Vlasy jsou korunou krásy, proto jim dopřejte tu nejlepší péči jako ze salonu. Prémiový fén s ionizátorem TrueLife HairDryer D9 se o vaše vlasy postará doma i na cestách, a to s možností využití hned 5 různých módů včetně speciálního dětského. Aktuálně zvolený mód spolu s dalšími funkcemi zřetelně vidíte na barevném LED displeji. Motor fénu pracuje díky technologii TrueLife UltraFlow rychlostí až 110 000 otáček za minutu a prostřednictvím ionizátoru s technologií TrueLife UltraIonic dosáhnete perfektního účesu rychleji a za nižších teplot, takže vlasy zůstávají zdravější. Tři teplotní úrovně a dvě rychlostní jim poskytnou takovou péči, kterou potřebují. Balení fénu s velmi tichým chodem obsahuje také 2 magnetické nástavce. Údržbu přístroje usnadňuje magnetický prachový filtr.

    TrueLife HairDryer D9 – Profesionální péče o vaše vlasy


    Technologie pečující o kvalitu vlasů

    TrueLife HairDryer D9 patří ke špičce ve své kategorii. Jeho ionizátor s technologií TrueLife UltraIonic produkuje až 200 milionů záporných iontů a vlasy jsou tak hladší a zdravější. Vlhkost se z dlouhých a polodlouhých vlasů odpaří rychleji a za využití nižší teploty. Šetrnost a rychlost vysoušení je dána také motorem s technologií TrueLife UltraFlow, který provádí až 110 000 otáček za minutu. Praktickým vybavením fénu je kulatý barevný LED displej přehledně zobrazující veškeré informace o foukání, tedy navolený mód, rychlost či ionizaci.

    Technologie pečující o kvalitu vlasů



    Přizpůsobí se vašim vlasům

    Fénování dokonale přizpůsobíte svým potřebám díky 3 možnostem nastavení teploty (studený, teplý a horký vzduch), 2 rychlostem (normální či vysoká) a 5 vysoušecím módům. Volit můžete mezi režimem stálá teplota, proměnlivá teplota, dlouhé vlasy, krátké vlasy a dětským módem. Právě dětská pokožka a vlásky jsou velmi citlivé, proto tento speciální režim šetrně snižuje teplotu i rychlost, aby se jim přizpůsobil. Při nastavení módu Stálá teplota se aktivuje technologie TrueLife ConstantHeat, jež zabraňuje poškození vlasů udržováním vámi zvolené teploty po celou dobu vysoušení.

    Přizpůsobí se vašim vlasům



    Komfortní užití i údržba

    V balení fénu naleznete 2 magnetické nástavce. Každý z nich díky magnetu snadno nasadíte a vlasový styling může začít. Koncentračním nástavcem cíleně vyfoukáte konkrétní místo, difuzér účes načechrá, drží totiž vlasy oddělené a vyzdvižené u kořínků. Fén pracuje tiše, ochrana proti přehřátí zaručuje bezpečné používání a jistotu snadné údržby představuje magnetický prachový filtr. Doma i na cestách se hodí také kabel o délce 1,9 m pro pohodlné užití zařízení.

    Komfortní užití i údržba



    Barevný LED displej

    Fén je vybaven kulatým barevným LED displejem, který přehledně zobrazuje informace o fénování – zvolený mód, rychlost a ionizaci.

    Barevný LED displej



    Pět módů

    Zvolte si režim dle potřeby svých vlasů, k dispozici máte mód stálé teploty, proměnlivé teploty, pro dlouhé vlasy, pro krátké vlasy a dětský, neboť jejich pokožka a vlásky vyžadují specifickou péči o nižší teplotě i rychlosti.

    Pět módů



    Výkonný motor

    Motor fénu s technologií TrueLife UltraFlow pracuje rychlostí až 110 000 otáček za minutu, přesto vysouší velmi šetrně.

    Výkonný motor



    Ionizátor s technologií TrueLife UltraIonic

    Fén má integrován generátor záporných iontů, kterých vyzařuje přibližně 200 milionů. Díky působení záporných iontů stačí použít nižší teplotu, a přesto se vlhkost z vlasů odpaří rychleji. Výsledkem jsou hladší, zdravější a krásně lesklé vlasy jako ze salonu.

    Ionizátor s technologií TrueLife UltraIonic<sup></sup>



    Tři teplotní stupně a dva rychlostní

    Podle svých potřeb si snadno navolíte, jakou rychlostí chcete vlasy vysoušet (normální či vysoká) a při jaké teplotě (studený, teplý nebo horký vzduch).

    Tři teplotní stupně a dva rychlostní



    Dva magnetické nástavce

    K vybavení fénu patří 2 nástavce, které díky magnetu rychle nainstalujete. Kromě vysoušení s nimi snadno vytvoříte i styling. Koncentrační nástavec využijete pro cílené foukání a fixaci konkrétních míst. Difuzér umí držet vlasy oddělené a vyzdvihnout je u kořínků.

    Dva magnetické nástavce



    Tichý chod

    Fén s ionizátorem vyniká dokonale tichým chodem. Jeho hlučnost je až o 50 % nižší než u běžných fénů.

    Tichý chod



    Magnetický prachový filtr

    Údržbu fénu usnadňuje magnetický prachový filtr, který zachytí každou nečistotu i prach.

    Magnetický prachový filtr



    Mód stálé teploty

    Technologie TrueLife ConstantHeat pracuje s vámi navolenou teplotou, kterou udržuje po celou dobou vysoušení bez jakéhokoliv zakolísání a vlasy tak chrání.

    Mód stálé teploty



    Ochrana proti přehřátí

    Fén je vybaven bezpečnostní pojistkou, která jej chrání proti přehřátí.

    Ochrana proti přehřátí




    Stránky výrobce:

    https://www.truelife.eu/cs

    Parametry

    Barva: 

    černá

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA