Trust Bayo+

Trust Bayo+
 
Part Nr.

25399

Kód zboží

1711940

Výrobce
Trust
EAN

8713439253993

Záruka
24 Měsíců

Trust Bayo+ ergonomická bezdrátová myš pro více zařízení s optimálním vertikálním úhlem pro snížení namáhání zápěstí. * ergonomické vertikální provedení s optimálním 57° úhlem a pohodlnou opěrkou palce snižuje

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Počítačová myš)
Vaše cena  s RP*
1 059 Kč
DPH
21%
Vaše cena s DPH
1 281 Kč
Vaše cena bez DPH
1 059 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Trust Bayo+ ergonomická bezdrátová myš pro více zařízení s optimálním vertikálním úhlem pro snížení namáhání zápěstí. * ergonomické vertikální provedení s optimálním 57° úhlem a pohodlnou opěrkou palce snižuje zátěž paže a zápěstí * vyrobeno z 50% z recyklovaných plastů * připojení k více zařízením prostřednictvím přijímače USB a 2× připojení Bluetooth® pro snadné přepínání mezi třemi zařízeními * vestavěný akumulátor při plném nabití vydrží až 3 měsíce a po 5 minutovém nabíjení bude fungovat celých 8 hodin * "tichá" tlačítka * přijímač USB uložený uvnitř myši Technické parametry Rolovací kolečko: ano Počet tlačítek: 6 Programovatelná tlačítka: ne Rozhraní/konektivita: RF 2,4GHz, Bluetooth, USB-C Bezdrátový dosah: 10m Napájení: dobíjecí baterie (nabíjení přes USB-C kabel) Výdrž baterie: až 3 měsíce Nastavitelné DPI: ano (800dpi - 2400dpi) Rozlišení senzoru: 800, 1200, 1600, 2400dpi Snímač pohybu: optický Ukazatele: nabíjení baterie, baterie je vybitá, DPI Barva: bílá Rozměry: 120×77×73mm Hmotnost: 116g Doporučené požadavky na systém: - volný port USB nebo připojení Bluetooth - Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS, Android Obsah balení: * bezdrátová myš * USB přijímač * USB nabíjecí kabel * návod k použití Záruka: 2 roky

    Poznámka výrobce:

    Trust je známá značka specializující se na elektroniku a počítačové příslušenství. Firma Trust se zaměřuje na výrobu a design široké škály produktů, jako jsou sluchátka, reproduktory, myši, klávesnice, webové kamery, herní příslušenství a další. Je známá pro svou snahu poskytovat kvalitní produkty za dostupné ceny.

    Trust byl založen v roce 1983 v Nizozemsku a od té doby si vytvořil silnou pozici na trhu s elektronikou. Společnost si klade za cíl usnadnit každodenní život lidem prostřednictvím inovativních a spolehlivých produktů. Mnoho produktů Trust je navrženo tak, aby bylo snadno použitelné a přizpůsobené potřebám uživatelů.

    Trust je oblíbenou značkou nejen mezi spotřebiteli, ale také mezi hráči, kteří ocení kvalitní herní vybavení, jako jsou klávesnice, myši a herní sluchátka. Společnost se snaží zlepšovat své výrobky v souladu s nejnovějšími technologickými trendu a potřebami zákazníků.

    Stránky výrobce:

    http://www.trust.com

    Parametry

    Barva: 

    bílá

    Další funkce: 

    Vertikální design

    Připojení: 

    USB, Bluetooth

    Tvar myši: 

    Pravoruký

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA