Ubiquiti mPower, mFi, 3-port Power (EU), Wi-F

Ubiquiti mPower, mFi, 3-port Power (EU), Wi-F
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

mPower

Kód zboží

1367699

Výrobce
Ubiquiti Networks
EAN

8592457101499

Záruka
24 Měsíců

Ovládejte až 3 spotřebiče a měřte jejich spotřebu odkudkoliv z Internetu pomocí inteligentního prodlužovacího kabelu mPower. Chytré zásuvky systému mFi Vám usnadní život. mPower jednoduše zapojíte do stávající zásuvky a dále můžete připojit další 3 spot

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Ovládejte až 3 spotřebiče a měřte jejich spotřebu odkudkoliv z Internetu pomocí inteligentního prodlužovacího kabelu mPower. Chytré zásuvky systému mFi Vám usnadní život.

    mPower jednoduše zapojíte do stávající zásuvky a dále můžete připojit další 3 spotřebiče nebo prodlužovací kabely k jednotlivým zásuvkám. mPower má zabudované Wi-Fi, pomocí kterého jsou zásuvky ovládané. Není potřeba dalších kabelů. Jednoduše jej připojíte na Vaše stávající AP a pokud využíváte cloudovou službu na adrese mfi.ubnt.com, můžete odkudkoliv z Internetu zásuvky ovládat každou zvlášť a nezávisle na sobě. Na každé zásuvce je zároveň měřena spotřeba a po vložení vašeho tarifu, přímo vidíte, kolik se na každé zásuvce spotřebovalo el. energie v Wh nebo Kč. Zásuvky je možné ovládat i lokálně přes PC s nainstalovanou aplikací mFi. Nastavit lze i čas, kdy má být každá zásuvka aktivovaná.

    Pokud připojíte i dlaší součásti a detektory systému mFi, jednoduše si můžete nastavit libovolná pravidle, kdy má být zásuvky aktivní na základě informací z čidel. Zapnout tak lze např. topení při poklesu teploty, rozsvícení světla při detekci pohybu a mnoho dalšího dle vlastní potřeby. Síť mFi je určena pro ovladání/sledování chytré domácnosti či pracovního prostoru. Umožňuje sledovat, ovládat vzdálená zařízení a shromažďovat data z externích senzorů.

    mPower komunikuje s hlavní jednotkou mPort/mPort-S přes WiFi a informuje tak uživatele o spotřebě připojených zařízení a analyzuje používání portů. Spotřebiče je možné ovládat z pohodlí od Vašeho počítače přes internetový prohlížeč. mPower umožňuje nezávisle zapnout/vypnout až 3 zařízení připojených do sítě přes tento adaptér a zároveň také sledovat spotřebu elektrické energie. mPower je vybaven integrovaným Wi-Fi komunikátorem podporující normu 802.11 b/g/n a také managmentem dostupným přes webové rozhraní jednotek mPort/mPort-S. Po připojení do sítě, hlavní jednotka mPort/mPort-S automaticky detekuje nové zařízení vy jej můžete přidat do vaší sítě.

    Součástí balení je i držák na zeď s hmoždinkami a vruty. Produkt je možné používat jen se spotřebiči, které mají EURO-UNI zástrčku.

    Poznámka výrobce:

    Ubiquiti Networks je americká technologická společnost, která se specializuje na vývoj a výrobu síťových zařízení pro podnikovou i domácí síťovou infrastrukturu. Byla založena v roce 2005 a sídlí v Kalifornii.

    Značka Ubiquiti Networks je známá svými inovativními a vysokovýkonnými produkty, které jsou navrženy pro poskytování vysokorychlostního internetu, bezdrátovou konektivitu a síťovou správu. Mezi nejznámější produkty patří přístupové body (Access Points) pro Wi-Fi sítě, bezdrátové routery, měniče (switches), antény a další síťová zařízení.

    Ubiquiti Networks se významně podílí na rozvoji technologie Mesh networking, která umožňuje vytvořit výkonnou a spolehlivou bezdrátovou síť pokrývající velké prostory. Jejich produkty jsou často využívány poskytovateli internetových služeb, malými i středními podniky a také domácnostmi.

    Společnost je také známá pro svůj software UniFi, který umožňuje správu a monitorování síťových zařízení přes jednoduché uživatelské rozhraní.

    Ubiquiti Networks si získala mezinárodní uznání a vybudovala si silnou pozici v oblasti sítových technologií. Jejich přístupové body jsou často chváleny pro svoji vysokou výkonnost, spolehlivost a cenovou dostupnost.

    Stránky výrobce:

    https://www.ui.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    mPort mFi je hlavní jednotkou systému, která slouží k vzájemnému propojení s detektory a automatickému sledovaní či ovládání zařízení, které monitorují obytné či pracovní prostory. Jednotka mPort je srdcem celé sítě mFi, která je určena pro ovladání/s

    1 439 Kč 

    bez DPH

    1 741 Kč 

    s DPH