Ubiquiti UI Care pro USW-Pro-Max-48-PoE, Prodloužení záruky na 5 let

Ubiquiti UI Care pro USW-Pro-Max-48-PoE, Prodloužení záruky na 5 let
 
Part Nr.

UICARE-USW-Pro-Max-48-PoE-EU-

Kód zboží

1724472

Výrobce
Ubiquiti Networks
Záruka
-1 Měsíců

Služba UI Care prodlužuje dobu výměny zařízení z jednoho roku na pět let a zjednodušuje proces RMA pro rychlejší výměnu vyřizovanou společností UI. UI Care je služba společnosti Ubiquiti, která je zatím <font color="

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
6 472 Kč
Vaše cena bez DPH
5 349 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Služba UI Care prodlužuje dobu výměny zařízení z jednoho roku na pět let a zjednodušuje proces RMA pro rychlejší výměnu vyřizovanou společností UI. UI Care je služba společnosti Ubiquiti, která je zatím dostupná pouze pro vybrané produkty z řady UniFi na území Evropské unie a ve Spojených státech. Zakoupením služby UI Care prodloužíte záruční dobu vašeho zařízení na 5 let (60 měsíců). V případě reklamace nemusíte vadný kus zasílat zpět dříve, než obdržíte náhradu od výrobce, výrobce také kryje náklady na zpětné zaslání vadného kusu. Reklamace produktů ke kterým byla zakoupena služba UI Care je kryta přímo výrobcem, proto je nutno reklamace pro maximální urychlení zadávat prostřednictvím RMA portálu Ubiquiti: https://rma.ui.com. Jak správně objednat: Produkty + záruky k nim je potřeba objednat společně na jedné samostatné zakázce (nedávat tam jiné produkty), záruka musí být zakoupena současně s produkty, záruku nelze dokupovat později zvlášť. Výrobce požaduje aktivaci při nákupu zařízení. 1x UI Care (voucher) = aktivace pro 1x zařízení Po zpracování objednávky obdržíte přehled se sériovými čísly u kterých byla aktivována služba UI Care. Sériová čísla zkontrolujte, v případě nesrovnalostí nás ihned kontaktujte. V případě reklamace se obracíte přímo na výrobce po celou dobu 5 let (60 měsíců) od nákupu (https://rma.ui.com) Podrobné podmínky naleznete v záložce Odkazy v PDF „UI Care Smluvní podmínky“.

    Poznámka výrobce:

    Ubiquiti Networks je americká technologická společnost, která se specializuje na vývoj a výrobu síťových zařízení pro podnikovou i domácí síťovou infrastrukturu. Byla založena v roce 2005 a sídlí v Kalifornii.

    Značka Ubiquiti Networks je známá svými inovativními a vysokovýkonnými produkty, které jsou navrženy pro poskytování vysokorychlostního internetu, bezdrátovou konektivitu a síťovou správu. Mezi nejznámější produkty patří přístupové body (Access Points) pro Wi-Fi sítě, bezdrátové routery, měniče (switches), antény a další síťová zařízení.

    Ubiquiti Networks se významně podílí na rozvoji technologie Mesh networking, která umožňuje vytvořit výkonnou a spolehlivou bezdrátovou síť pokrývající velké prostory. Jejich produkty jsou často využívány poskytovateli internetových služeb, malými i středními podniky a také domácnostmi.

    Společnost je také známá pro svůj software UniFi, který umožňuje správu a monitorování síťových zařízení přes jednoduché uživatelské rozhraní.

    Ubiquiti Networks si získala mezinárodní uznání a vybudovala si silnou pozici v oblasti sítových technologií. Jejich přístupové body jsou často chváleny pro svoji vysokou výkonnost, spolehlivost a cenovou dostupnost.

    Stránky výrobce:

    https://www.ui.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA