WD 1TB, MyBook Studio 2, 16MB, 3.5", USB+FW(a/b)+eSATA

WD 1TB, MyBook Studio 2, 16MB, 3.5", USB+FW(a/b)+eSATA
 

Produkt není momentálně v nabídce

Part Nr.

WDH1Q10000E

Kód zboží

A33368

Výrobce
Western Digital
Záruka
60 Měsíců

WD MyBook2 Studio 1TB, 16MB, 7200RPM, Quad Hledáte-li přenosný pevný disk s „nadprůměrnou“ kapacitou, potom je pro Vás disk z řady MyBook2 Studio od společnosti Western Digital ideální volbou. Disk má kapacitu 1TB a k počítači jej připojíte přes rozhran

    Popis a parametry

    Popis produktu

    WD MyBook2 Studio 1TB, 16MB, 7200RPM, Quad

    Hledáte-li přenosný pevný disk s „nadprůměrnou“ kapacitou, potom je pro Vás disk z řady MyBook2 Studio od společnosti Western Digital ideální volbou.

    Disk má kapacitu 1TB a k počítači jej připojíte přes rozhraní USB 2.0 (zpětně kompatibilní s USB 1.1), které zvládá maximální přenosovou rychlost až 480 Mb/s. Navíc je k dispozici rozhraní eSATA s maximální přenosovou rychlostí až 300MB/s a stále používané rozhraní FireWire variant s rchlostí 400 i 800Mb/s. I přes svou vysokou rychlost otáčení 7200 otáček za minutu zůstává chladný a tichý. Průměrná přístupová doba těchto disků je 8.9 ms.

    Disk je navržen v elegantním provedení, jak již napovídá jeho název My Book, tedy v provedení „knihy“. Samozřejmostí je podpora Hot-swap, disk lze tedy k počítači kdykoliv připojit nebo odpojit bez nutnosti restartu systému.Pomocí kolečka umístěného na přední straně disku můžete sledovat, kolik na disku zbývá volného místa.

    Potenciálním uživatelům může posloužit jako snadné a rychlé rozšíření kapacity interního disku. Díky svému tvaru a rozměrům se hodí na přenášení a skladování dat, zálohování každodenní práce nebo jako skladiště multimediální zábavy (hudba, video, …). Je kompatibilní s PC s operačními systémy Windows 2000/XP/Vista.

    Technické informace:

    Kapacita: 1TB
    Cache: 16MB
    Rozhraní:
    (SATA): 3Gb/s (Max)
    (1394a): 400 Mbits/s (Max)
    (1394b): 800 Mbits/s (Max)
    (USB 2.0): 480 Mbits/s (Max)
    Rozměry: 166 x 137 x 54 mm
    Podporované operační systémy jsou Windows® 2000/XP/Vista and Mac® OS X 10.4.8 a vyšší.



    Poznámka výrobce:

    Společnost byla založena roku 1970 v Kalifornii jako výrobce polovodičových zařízení. Avšak nedlouho po svém založení se začala věnovat vývoji a výrobě pevných disků. Western Digital je v současné době druhou největší společností v oblasti pevných disků, hned po Seagate.

    HDD od Western Digital jsou široce používány v různých zařízeních, jako jsou počítače, servery, herní konzole, televize a další. Nabízejí různé kapacity, rychlosti a rozhraní, aby vyhověly potřebám uživatelů.

    Western Digital je také důležitým hráčem v oblasti externích pevných disků a cloudového úložiště. Jejich externí disky jsou oblíbené pro zálohování a přenos dat mezi různými zařízeními.

    Stránky výrobce:

    http://www.wdc.com

    Zařazení produktu

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Související produkty

     

    Napájecí 12 V / 24 W zdroj vhodný pro většinu AP, RouterBoardů a Alixů. Vhodný i pro napájení WispStation a mimo jiné i externích 3.5" HDD Western Digital Provozní teplota: 0 - 40 °C Rozměry: 80 x 80 x 34 mm Hmotnost: 0,25 Kg Výstupní výkon:

    167 Kč 

    bez DPH

    202 Kč 

    s DPH