Yealink UVC86 - Dual-eye 4K intelligent tracking kamera, 12x optický zoom

Yealink UVC86 - Dual-eye 4K intelligent tracking kamera, 12x optický zoom
 
Part Nr.

UVC86-Black

Kód zboží

1720792

Výrobce
Yealink
EAN

6938818308732

Záruka
24 Měsíců

UVC86 je inteligentní 4K dual-eye kamera pro střední a velké konferenční místonosti, která zobrazí každou osobu a každý detail. Díky funkcím automatického rámování, sledování řečníka a sledování moderátora přináší UVC86

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
53 288 Kč
Vaše cena bez DPH
44 040 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    UVC86 je inteligentní 4K dual-eye kamera pro střední a velké konferenční místonosti, která zobrazí každou osobu a každý detail. Díky funkcím automatického rámování, sledování řečníka a sledování moderátora přináší UVC86 inteligentní a plynulý obraz tváří v tvář díky přesné reprodukci každého okamžiku a detailu a vždy zobrazuje nejlepší obraz vaší místnosti. Kamera UVC86 má vestavěnou kameru PTZ s 90° a panoramatický objektiv se 120°. Umožňuje snadné naklápění nahoru a dolů prostřednictvím dálkového ovládání nebo Yealink camera control plug-in software. Klíčové vlastnosti: - Dual-eye 4K kamera - Video v rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu - Auto framing, sledování řečníka a sledování přednášejícího - 12x optický zoom, který prezentuje křišťálově čistý obraz videa - Mechanické otáčení, naklápění a zoomování - Podpora přenosu přes USB, HDMI a VCH Obsah balení: - UVC86 - VCR20 ovladač - Napájecí adaptér - 7m USB kabel - Nástěnný držák a příslušenství

    Poznámka výrobce:

    Yealink je mezinárodní společnost specializující se na výrobu a dodávání komunikačních zařízení, především IP telefonů a video konferenčních systémů. Společnost byla založena v roce 2001 v Číně a od té doby se stala jedním z předních světových dodavatelů komunikačního vybavení.

    Yealink nabízí širokou řadu produktů, které splňují potřeby různých zákazníků, včetně malých a středních firem, korporací a poskytovatelů služeb. Nabídka zahrnuje IP telefony, konferenční telefony, video konferenční zařízení, rozšíření a příslušenství.

    Produkty Yealink jsou známé pro svou kvalitu zvuku, snadné používání, vysokou spolehlivost a atraktivní design. Navíc Yealink věnuje značnou pozornost interoperabilitě, což znamená, že jejich zařízení lze snadno integrovat s různými platforem a poskytovateli komunikace.

    Stránky výrobce:

    https://www.yealink.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA