Yeastar NeoGate TB200, IP BRI (ISDN2) brána, 2xBRI

Yeastar NeoGate TB200, IP BRI (ISDN2) brána, 2xBRI
 
Part Nr.

10001445

Kód zboží

1641103

Výrobce
YEASTAR
EAN

10001445

Záruka
24 Měsíců

Přístup k VoIP sítím Úspora nákladů na telefonní hovory přes VoIP Snadná instalace - využití webového rozhraní pro správu Snadná integrace BRI porty lze využít v režimu TE / NT - LCR (Least Cost Routing) VoIP & ISDN2 br

Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
DPH
21%
Vaše cena s DPH
8 420 Kč
Vaše cena bez DPH
6 959 Kč bez DPH
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x

    Popis a parametry

    Popis produktu

    Přístup k VoIP sítím Úspora nákladů na telefonní hovory přes VoIP Snadná instalace - využití webového rozhraní pro správu Snadná integrace BRI porty lze využít v režimu TE / NT - LCR (Least Cost Routing) VoIP & ISDN2 brána Yeastar NeoGate TB200 se dodává s vestavěnými 2 ISDN2 porty. Tato plně vybavená VoIP & ISDN2 brána umožňuje spojit až 4 telefonní hovory současně. BRI porty lez využít v režimu TE / NT. Brána umožňuje flexibilní směrování ISDN2 pobočkové ústředny a používá se k její integraci k VoIP službám nebo k připojení ISDN2 telefonů k VoIP SIP účtu. VoIP brána Yeastar NeoGate TB200 díky implementované QoS (DSCP) funkci označuje z ní vycházející hlasové pakety. Pokud je v síti zařízení schopné tyto pakety identifikovat, umožní to upřednostnit VoIP hovory před běžným datovým tokem, čímž se zvyšuje kvalita hlasového provozu. Mezi další výhody této brány patří snadná instalace, využití webového rozhraní pro správu či úspora nákladů na telefonní hovory přes VoIP. JOYCE zajišťuje také plnou technickou podporu pro obchodní partnery i koncové uživatele. S námi máte vždy aktuální ovladače, příručky či ukázky web managementu. Při reklamacích produktů Yeastar zaručujeme maximální rychlost vyřízení pro Vaši spokojenost.

    Poznámka výrobce:

    Yeastar je mezinárodní společnost se sídlem v Číně, která se zaměřuje na poskytování komunikačních řešení pro malé a střední podniky. Byla založena v roce 2006 a od té doby se stala jedním z předních poskytovatelů komunikačních systémů pro podniky.

    Hlavním produktem společnosti Yeastar je jejich IP PBX (Private Branch Exchange) systém nazvaný "S-Series". IP PBX systém je základem pro správu hlasových a datových komunikačních služeb v podnikovém prostředí. Systém S-Series podporuje IP telefonii, videokonference, hlasové zprávy, mobilní aplikace a další pokročilé komunikační funkce.

    Yeastar také nabízí další produkty a řešení jako jsou VoIP brány, GSM brány, příslušenství pro IP telefonii a další. Jejich produkty jsou známé pro svou kvalitu, spolehlivost a snadnou správu.

    Stránky výrobce:

    https://www.yeastar.com

    Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

    Váš e-mail
    Cena bez DPH
    Cena s DPH
    WWW
    Komentář
    Mám o tento produkt zájem
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Zaslat informaci o produktu známému

    Váš e-mail
    Zaslat na e-mail
    Komentář
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Nalezli jste chybu?

    Váš e-mail
    Popis chyby / závady
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA